Interferente.ro Lifestyle Horoscop Fecioara horoscop 2011

Joi, 21 Octombrie 2010 01:43

Fecioara - horoscop 2011

 

Horoscop Fecioara - Caracteristici generale 2011

Anul 2011 se anunta pentru nativii din Fecioara ca un an cu multe impliniri. Majoritatea implinirilor vor veni ca urmare a eforturilor pe care le-ati facut in ultimii ani. Situatia materiala va fi prioritara pentru cei din zodia Fecioara. Daca veti fi chivernisiti, banii nu vor fi o problema in anul 2011. In a doua parte a anului veti fi mai optimisti, iar proiectele pe care le-ati inceput vor avea mari sanse de a fi finalizate. Va intelegeti bine cu cei din jur si faceti lucrurile cu placere. Jupiter va sprijina si astfel veti putea actiona individual cu mare succes. Pe plan sentimental va fi un an in care veti face schimbari radicale si veti avea o privire mult mai profunda asupra vietii. Vei sti sa-ti utilizezi energia in mod constructiv, iar cu sanatatea veti sta in general bine. Veti avea chef de viata, un moral ridicat, ceea ce ii va determina pe cei din jurul dumneavoastra sa va admire si sa se simta bine in compania voastra.

 

Horoscop Fecioara - Dragoste & sex 2011

Anul 2011 va debuta excelent in ceea ce priveste relatiile sentimentale pentru Fecioare. Sentimentele dumnevoastra vor fi mai profunde pe tot parcursul anului ceea ce va face ca relatia sa mearga din ce in ce mai bine. Comunicarea buna si sprijinul pe care il acordati partenerului va face sa depasiti toate obstacolele inerente care vor aparea pe parcurs. Aveti grija doar sa nu deveniti prea posesiv si sa nu pretindeti prea multe dovezi de afectiune de la partener. Daca aveati intrebari fara raspuns acum veti afla raspunsurile. Veti deveni mai sigur pe sine si asta va va imbunatati tonusul. Nativii singuri au toate sansele sa se indragosteasaca si sa traiasca momente deosebite. Va fi un an in care veti fi foarte admirat, veti trai cu intensitate diferite idile. Dragostea se va combina cu prietenia si e posibil ca din aceasta combinatie sa iasa o relatie cu mari perspective pe termen lung.

 

Horoscop Fecioara - Cariera 2011

Veti munci mult si veti dori sa rezolvati tot ceea ce va apare in cale. Jupiter si Soare va sprijina cu conditia sa fiti deschis fata de ceilalti, sa colaborati si sa comunicati cat mai eficient. Trebuie sa fiti foarte deschisi, sa priviti cu obiectivitate in jurul dumneavoastra, sa ascultati ce au de spus ceilalti, sa faceti concesii si in acest fel lucrurile vor evolua favorabil pentru voi. Ii veti surprinde placut pe colaboratori daca veti da dovada de spirit de echipa. Horoscopul carierea pentru 2011 nu aduce schimbari extraordinare, insa cu putina prudenta, anul 2011 poate fi unul destul de relaxat. A doua parte a anului poate aduce o situatie mai tensionata cu superiorii ierarhici, astfel este indicat sa evitati discutiile in contradictoriu. Spiritul dumneavoastra analitic si rational va va dicta cum sa depasiti situatiile neplacute pentru a va atinge scopurile. Relatiile pe care vi le veti face in acest an se vor dovedi foarte utile in anii care vor veni.


Horoscop Fecioara - Bani 2011

Veti munci mult in 2011 pentru a avea situatia materiala pe care vi-o doriti. Prima parte a anului se anunta favorabila pentru Fecioara in ceea ce priveste alegerea celor mai bune solutii pe plan financiar. Castigurile pe care le veti avea nu vor fi o chestiune de noroc ci vor veni ca rezultat al eforturilor voastre. Jupiter, Mercur si Soare va vor sprijini eforturile si astfel veti reusi sa abordati o atitudine constructiva. Cunostintele pe care le veti dobandi ca urmare a eforturilor pe care le veti face pentru a va imbunatati situatia financiara va vor fi foarte utile si pentru viitor.


Horoscop Fecioara - Sanatate 2011

Starea de sanatate a nativilor din Fecioara se anunta buna pe tot parcursul anului 2011, in special in a doua jumatate. Inceputul anului va fi unul mai agitat si asta ar putea declansa acutizarea unor probleme mai vechi. Nu va fi vorba insa de nimic foarte serios si veti gasi remediile potrivite. Limpezimea mintala si energia de care dispuneti va va ajuta sa va duceti proiectele la bun sfarsit. Nu exagerati insa cu munca pentru a nu ajunge la excese. Incercati sa gasiti timp pentru dumneavoastra, pentru a va relaxa si a va bucura de viata. Daca veti fi atenti la semnalele transmise de corp, daca va veti alimenta corespunzator si va veti respecta orele de odihna nu vor fi probleme. Spre vara este posibil ca sistemul imunitar sa fie mai slabit dar un remediu naturist combinat cu putina miscare va va pune pe picioare.

 

 

Citeste si:

Pesti horoscop 2011

Varsator horoscop 2011

Capricorn horoscop 2011

Sagetator horoscop 2011

Zodii si profesii

Scorpion horoscop 2011

Balanta horoscop 2011

Leu horoscop 2011

Rac horoscop 2011

Gemeni horoscop 2011

Taur horoscop 2011

Berbec horoscop 2011

 


Related news items:
Newer news items:
Older news items: