Interferente.ro News Stiri Audit energetic

Miercuri, 01 Septembrie 2010 22:24

Audit energetic

 

Ce este auditul energetic al unei cladiri?

Auditul energetic al unei cladiri este un studiu prin care se determina principalele caracteristici termice si energetice ale constructiei şi ale instalatiilor aferente acesteia şi se stabilesc, din punct de vedere tehnic şi economic soluţiile de reabilitare sau modernizare termică si energetica a constructiei si a instalatiilor aferente acesteia, pe baza rezultatelor obtinute din activitatea de analiza termica si energetica a cladirii.

 

Ce este Raportul de audit energetic?

Raportul de audit energetic este un document tehnic care contine descrierea modului in care a fost efectuat auditul, a principalelor caracteristici termice si energetice ale cladirii, a masurilor propuse de modernizare energetica a cladirii si instalatiilor interioare aferente acesteia, precum si a principalelor concluzii referitoare la masurile eficiente din punct de vedere economic. Se efectueaza de catre auditori energetici autorizati pentru cladiri.

 

Cine intocmeste documentatia?

Auditul Energetic al cladirii este intocmit de catre auditori energetici pentru cladiri autorizati de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintei.

 

Cat timp este valabil Certificatul de performanta energetica?

Atat Certificatul Energetic, Certificatul de Performanta Energetica, cat si Auditul Energetic al cladirii este valabil 10 ani.

 

 

E-mail: shumicon05@yahoo.com,

 


Related news items:
Newer news items: