Interferente.ro Parinti si copii De Sarbatori Cadouri de Mos Nicolae in functie de zodie

Duminică, 06 Decembrie 2015 02:24

Cadouri de Mos Nicolae in functie de zodie

Cadouri de Mos NicolaeMos Nicolae soseste pe 6 decembrie. E motiv de veselie si bucurie. Cu mic, cu mare, speram la cadouri. Dar, ce s-ar potrivi cel mai bine, daca tinem cont de astre? Iata cateva idei de cadouri de Mos Nicolae in functie de zodie.

Berbec

In timp ce femeia Berbec prefera produsele cosmetice, barbatul Berbec prefera cadourile simbolice (obiecte decorative vintage, etc.). Pur si simplu, nativii Berbec se bucura sa primeasca daruri, iar entuziasmul creste odata cu zilele de sarbatoare.

Taur

In timp ce femeia Taur prefera produse si abonament la o sala de fitness ori la un salon spa / masaj / infrumusetare (betisoare ori lumanari parfumate, flori, aparat de masaj, halat de baie, etc.), barbatul Taur prefera un album de muzica relaxanta/ambientala, o sticla de vin, o carte.

Gemeni

In timp ce femeia Gemeni prefera produse cosmetice si parfumuri scumpe, Barbatul Gemeni prefera lucruri noi ce il relaxeaza si lucruri pe care le poate folosi in timpul liber (bicicleta, motocicleta, schiuri, etc.).

Rac

In timp ce femeia Rac prefera produse artizanale si obiecte utile pentru casa (un set de oale, ustensile de bucatarie, prosoape, carti de bucate, etc.), barbatul Rac prefera cadouri ce vizeaza latura educativa, cultura, spirituala. Sigur nu veti da gres inmanandu-le carti ori un album de fotografii.

Leu

In timp ce femeia Leu prefera articole ce au legatura cu frumusetea (creme, parfumuri, bijuterii de tot felul, ceas pretentios, etc.), barbatul Leu prefera lucruri mai simple, precum accesorii vestimentare si dulciuri.

Fecioara

In timp ce femeia Fecioara prefera obiecte cu motive traditionale ori obiecte personalizate (tricou inscriptionat, obiecte inovative/handmade), barbatul Fecioara nu manifesta preferinte. Acesta considera ca orice cadou e binevenit. Se multumeste chiar si cu o iesire in aer liber.

Balanta

In timp ce femeia Balanta prefera obiecte ce au legatura cu lumea IT (cd cu filme ori muzica, jocuri video, echipament video, aparat foto), barbatul Balanta e usor de cucerit. Puteti recurge la orice cadou, insa nu uitati sa atasati si nuielusa.

Scorpion

Pentru femeia si barbatul Scoprion lucrurile coincid. Nu e de mirare, acestia isi pastreaza preferintele generale, bucurandu-se de tot ceea ce inseamna mister, astologie, ocultism, inteligenta si enigma. Astfel de produse ii fac extrem de incantati.

Sagetator

In timp ce femeia Sagetator manifesta preferinte spre obiectele de cult (icoane si articole cu teme religioase), barbatul Sagetator prefera articole ce au legatura cu viata pamanteana, cu iz comercial: incaltaminte, parfumuri, calculator sau telefon de ultima generatie, etc.

Capricorn

In timp ce femeia Capricorn prefera obiecte si produse de infrumusetare, precum si o vizita la un centru spa, barbatul Capricorn prefera lucrurile simple si utile. Nu uitati de nuielusa!

Varsator

In timp ce femeia Varsator prefera obiecte ce au legatura cu lumea artei (album de arta, album de fotografii, tablou, un bilet la teatru, etc.), barbatul Varsator prefera obiectele personalizate, dar utile (tricou, cana, stilou ... orice produs inscriptionat cu dedicatie).

Peste

In timp ce femeia Peste manifesta o predilectie acuta spre articolele vestimentare (incaltaminte, imbracaminte) semnate de un design celebru, barbatul Peste prefera obiecte decorative.