Interferente.ro News Stiri Cele mai bune 12 statiuni din Alpi

Sâmbătă, 27 Noiembrie 2010 13:34

Unde schiem: cele mai bune 12 staţiuni din Alpi

 

Faptul că 12 dintre cele mai renumite şi mai bune staţiuni de schi din Europa au decis să se asocieze într-o organizaţie ar putea să mire pe multă lume, având în vedere nu doar concurenţa care există înte ele, ci şi faptul că se află în 5 ţări diferite.

 Numai simpla înşiruire a numelor acestor staţiuni şi deja imaginaţia te duce cu gândul la peisaje de vis, indiferent că vorbim despre vară sau iarnă.

Dar pentru că sezonul de ski a început, şi practic şi teoretic, să dăm acestor staţiuni ceea ce este al lor: renumele de cele mai faimoase şi apreciate destinaţii de iarnă din Europa.

 

Chamonix Mont-Blanc - Franţa, Cortina d’Ampezzo - Italia, Davos - Elveţia, Garmisch-Partenkirchen - Germania, Grindelwald - Elveţia, Kitzbühel - Austria, Lech/Zürs am Arlberg - Austria, Megève - Franţa, Seefeld - Austria, St. Anton am Arlberg - Austria, St. Moritz - Elveţia, şi Zermatt - Elveţia au fost bincuvântate nu doar cu o poziţie aproape unică, în mijlocul Alpilor, pe cele mai înalte creste, ci şi cu un spirit ospitalier al locuitorilor.

Sursa: Săptămâna Financiară

  

 


Related news items:
Newer news items:
Older news items: