Interferente.ro Descopera Misterele lumii Codificari si preziceri despre Romania incluse in Biblie

Marţi, 25 Octombrie 2011 21:03

Codificari si preziceri despre Romania incluse in Biblie

 

Cercetarile efectuate de oamenii de stiinta au confirmat faptul ca in Biblie, alaturi de informatiile spirituale evidente este inclus si un cod secret care cuprinde informatii si preziceri ale unor evenimente care au avut loc cu mii de ani dupa ce a fost scrisa Biblia. Cercetatorii au descoperit si codificari cu privire la Romania.

 

 

In textul ebraic original al Genezei, numele Romaniei apare codificat de 17 ori. Cele mai relevante informatii ar fi:

§         in prima secventa alaturi de numele “Romania” apar urmatoarele citate: “Iata Eu (Dumnezeu) sunt cu tine si te voi pazi pe orice cale vei merge...” si “nu te voi lasa pana nu voi implini toate cate ti-am spus”. (Geneza, cap. 28, versetul 15).

§         intr-o alta secventa din originalul Genezei in care apare codificat numele “Romania”, textul care intersecteza numele tarii este urmatorul: “Si cutremurandu-se Iacov a zis: “Cat de  misterios este locul acesta! Aceasta nu e alta fara numai casa lui Dumnezeu, aceasta e poarta cerului!” (Geneza, cap. 28, versetul 17).

§         in cea de-a treia situatie, numele codificat “Romania” este intersectat de citatul urmator: “Si a luat Domnul Dumnezeu pe omul pe care-l facuse, si l-a pus in gradina cea din Eden, ca s-o lucreze si s-o pazeasca.” (Geneza, cap 2, versetul 15).

 

 

 

In textul Noului Testament tradus in greceste, numele “Romania” apare de 2 ori. Numele “Romaniei” este codificat cu urmatorul pasaj: “Zis-a lui Stapanul: Bine sluga buna si credincioasa, peste putine ai fost credincioasa, peste multe te voi pune; intra intru bucuria Domnului tau.” (Matei, cap 25, versetul 21).

 

 

 

In cazul Noului Testament tradus in engleza, numele “Romania” apare de doua ori, alaturi de expresia “His own house Jesus”, care se traduce prin “insasi casa lui Iisus”. Toate aceste informatii din codul biblic vin sa confirme profetiile despre tara noastra, si anume ca Romania a fost aleasa de Dumnezeu, sa fie centrul spiritual al planetei in epoca ce va urma. 

 

 

 


Related news items:
Newer news items:
Older news items: