Interferente.ro Parinti si copii De Sarbatori Craciun 2014 mesaje felicitari si urari

Marţi, 23 Decembrie 2014 02:19

Craciun 2014 - mesaje, felicitari si urari

 

craciun 2014 felicitari si mesajeSarbatoarea de Craciun 2014 e aproape, iar ceasul bate necontenit, apropiindu-ne de un nou an. Bucuria Craciunului sa salasluiasca in inima voastra, luminandu-va sufletul. Craciun fericit alaturi de cei dragi si fie ca spiritul acestei sarbatori sa fie prezent in fiecare casa. Transmiteti, in acest sens, mesaje, felicitari si urari de Craciun 2014 pentru familie, prieteni, colegi, cunostinte etc. Sa aveti parte de fericire, sanatate din belsug si numai bucurii si dorinte implinite!

Colind curat,

Brad luminat,

Mos bogat,

Craciun luminat,

Gand implinit

Craciun fericit!

 

Fie ca Nasterea Domnului sa va lumineze sufletele si casa, sa aveti parte de sanatate, belsug si fericire! Craciun fericit! 

 

Cand din cer curge neaua minunata si cumpana dintre ani se apropie cu pasi repezi, incepi sa iti etalezi visele in cartea nescrisa a sperantelor. Iti urez sa ai sarbatorile minunate si pline de lumina bradului de Craciun!

craciun 2014 felicitari mesaje si urari 

Hristos s-a nascut! Pentru ca minunea iubirii Sale sa poata umple fiecare inima in asteptare. Craciun Fericit!

 

Fie ca spiritul bland al Sfintelor Sarbatori sa ninga asupra voastra doar bucurie si impliniri, prosperitate, liniste, veselie si sanatate in anul care vine! Sarbatori fericite!

 

Lasati magia colindului strabun sa va picure in suflet fiori de sfintenie si primiti cu drag gandurile noastre de pretuire, realizari depline, sanatate si prosperitate!

 

Lumina sfanta venita in Ajun sa va aduca in suflet un vesnic Craciun. Sarbatori de vis alaturi de cei dragi!

 

Primeste in inima speranta, in suflet iertare si iubire, pe buze dragoste, in ochi bunatate, intinde-ti mainile sa imbratise-zi icoana nasterii Domnului si vei afla fericirea Craciunului! Craciun fericit pentru toti cei dragi!

 

Fie ca lumina care a vestit venirea Pruncului sa va lumineze aceste sarbatori, aducandu-va bucurie, fericire si implinirea tuturor dorintelor. Este momentul sa uitam de griji si suparari, sa iertam si sa iubim si sa ne amintim ca nu suntem niciodata singuri! Craciun Fericit!

 

Sarbatorile de iarna sa va aduca multe bucurii, surprize si indeplinirea tuturor dorintelor. Sarbatori fericite!

 

Primeste in inima speranta, in suflet iertare si iubire, pe buze dragoste, in ochi bunatate, intinde-ti mainile sa imbratise-zi icoana nasterii Domnului si vei afla fericirea Craciunului! Craciun fericit!

 

Minunatele nopti ale Craciunului, colindele si datinile stramosesti sa va gaseasca la ceas de bucurie alaturi de oaspetii cei dragi. Va doresc numai bine, gandurile bune si curate sa va insoteasca pretutindeni, pacea sa va fie mereu alaturi!

 

Craciunul e Credinta, Craciunul e Speranta, Craciunul e puterea de a darui si de a primi dragoste! Sarbatori Fericite!

 

Sa va fie casa, casa
Cu bucate noi pe masa
Mos Craciun cu sacul plin,
Drumu’n viata cat mai lin,
Bogatie cata vreti,
Sanatate pentru toti,
Iar la anul care vine
Sa va fie si mai bine.

 

Magia Craciunului sa va lumineze inima si sa va intareasca bucuria de a impartasi, de a spera si de a schimba viata voastra. Craciun Fericit!

 

Deschide usa colindelor de Craciun si lasa vestea nasterii Domnului sa fie ascultata. Craciun fericit!

 

Craciunul! Vine Craciunul si anul acesta. Mosul cu daruri multe vine iar. E iarna si toata lumea e in asteptarea Mosului. Anul acesta mosul sa va aduca in casa numai sanatate, implinirea tuturor visurilor, bucurie in noul an, viata cat mai lunga. Craciun fericit!

 

Noapte Sfanta, vis cuminte, pace-n suflet si in minte! Craciun fericit!

 

Magia Sfantului Craciun sa te cuprinda si sa te poarte pe aripile sale pana ai sa atingi cu degetele bolta cereasca si ai sa culegi un strop de binecuvantare pentru a o aduce apoi in casa si inima ta. Craciun fericit!

 

Nasterea Domnului sa va aduca liniste sufleteasca, bucurie in suflet, prosperitate in casa si un calduros Craciun Fericit.