Interferente.ro Lifestyle Frumusete Cresterea in greutate fara motiv

Duminică, 26 Octombrie 2014 01:25

Cresterea in greutate … fara motiv

Vom vorbi in acest articol despre cresterea in greutate … fara motiv, desi, un motiv exista, dar probabil ca nu va dati seama care e acela! Si pentru ca nu stim ce a generat cresterea ponderala pot fi incercate doua formule de slabire ce, de-a lungul timpului, au dat rezultate excelente.

Schema 1.

Ar fi bine sa beti zilnic 1 litru de ceai, preparat din urmatoarele plante:

·         Maduva alba de lemn de tei              25 g

·         Fructe (bace) de ienupar                    25 g

·         Iarba neagra (flori)                             25 g

Amestecati toate plantele, luati din ele patru linguri si puneti-le la fiert circa 5 minute, intr-un litru de apa. Adaugati inca o lingura dintr-un amestec de:

·         Cretusca (planta intreaga, fara radacina)                  25 g

·         Portocal amar (muguri florali)                                   25 g

Lasati ca totul sa mai infuzeze timp de 5 minute, dupa care strecurati.

Dimineata si la pranz, inainte de fiecare masa, luati-le pe toate odata: 1 capsula de pir, 1 capsura de papadie si 1 capsula de cozi de cirese.

Schema 2.

Dimineata si la pranz, inainte de fiecare masa, luati impreuna: 1 capsula de pir, 1 capsula de papadie, 1 capsula de menta dulce.

Mare atentie la ce menta folositi. Cea mai buna planta e menta de gradina sau menta cu frunza rotunda, deoarece menta piperata, cea mai frecvent intalnita si utilizata, e neindicata persoanelor nervoase.

In timpul zilei, intre mese, beti un litru de ceai facut din urmatoarele plante:

·         Maduva alba de lemn de tei              25 g

·         Iarba neagra (flori)                             25 g

Amestecati aceste plante, dupa care adaugati 4 linguri din amestec la un litru de apa. Lasati sa dea in clocot si sa fiarba circa 5 minute. In acest continut adaugati o lingura de cretusca, dupa care lasati totul sa infuzeze timp de 10 minute. La final, strecurati infuzia.

Seara, inainte de masa, luati: 2 capsule de lucerna.

E de la sine inteles ca si ratiile alimentare vor fi diminuate. Astfel, painea, sarea, legumele suculente, patiseriile, dulciurile, grasimile animale (in special gatite), mezelurile si alcoolul sunt interzise.

In schimb, puteti consuma la discretie anghinare, napi, ceapa, papadie, vinete, castraveti, sparanghel, andive, pere, pepeni, grapefruit, fragi, ananas, portocale, mere.