Interferente.ro Parinti si copii Jocuri Cum sa te relaxezi si sa iti stimulezi inteligenta

Vineri, 29 Martie 2013 14:14

Cum sa te relaxezi si sa iti stimulezi inteligenta

Imi place sa ma relaxez dupa o zi epuizanta, insa nu imi place sa lenevesc. Chiar si atunci cand ma relaxez imi place sa fiu activ, nu in sensul sa fac ceva productiv ci sa imi tin mintea si corpul ocupate. Exista foarte multe activitati care ma ajuta sa ma relaxez si sa nu ma gandesc la problemele pe care le intampin in fiecare zi. Cu ajutorul acestora consider ca reusesc sa mentin un echilibru in viata mea, sa nu las grijile si problemele sa ma acapareze.

Nu o sa va dezvalui chiar toate activitatile pe care le desfasor pentru a ma relaxa, toate la timpul lor, insa va voi povesti despre cum un calculator iti poate stimula intelectul si te poate ajuta sa te relaxezi. Asadar, daca aveti un calculator si o conexiune la internet puteti foarte usor sa cautati un site care va ofera jocuri online strategie, aceasta este modalitatea mea de relaxare.

Imi place sa optez pentru acest tip de jocuri deoarece nu trebuie sa stau concentrat si nervos ca nu mi-a reusit combinatia de taste dorita. In cadrul acestor jocuri trebuie doar sa gandesti strategic si sa planifici corect desfasurarea jocului, de asemenea de fiecare data cand misiunea ta tinde sa esueze o poti anula si o poti relua cand te consideri pregatit. De fiecare data cand pornesc intr-o misiune strategica reusesc sa ma incarc cu bunadispozitie si energie, uneori reusesc chiar si sa gasesc solutii pentru problemele reale din viata de zi cu zi.

 


Newer news items:
Older news items: