Interferente.ro News Stiri Curs Human Design

Vineri, 13 Aprilie 2012 04:00

CURS HUMAN DESIGN

 

Va invitam in data de 22 APRILIE 2012 - chiar de ZIUA PLANETEI PAMANT sa descoperim impreuna SISTEMUL HUMAN DESIGN – prezentat pentru prima data in Romania de Dr. NICHOLAS CAPOSIENA – Director Human Design Italia

 

 

CURSUL HUMAN DESIGN, va avea loc in Bucuresti, incepand cu ora 9.30 la pretul de 150 euro.

 • In  pret sunt incluse traducere din limba italiana, coffe break si HARTA INDIVIDUALA RAVE – bonus pentru care participantii trebuie sa aduca la inscriere si datele personale ( data, ora, locul )

CE ESTE HUMAN DESIGN ?

Stiinta Human Design - reprezinta harta genetica personala – mecanismul fiecarui individ in parte si te ajuta sa te cunosti mai bine si sa iei decizii intelepte in momentele de rascruce.

 

Human Design este o stiinta relativ noua, un sistem de cunoastere original,realizata printr-o sinteza de Astrologie- legatura cu planetele, I CING -sexagramele,  Kabbalah- canalele, si stiinta moderna (fizica cuantica, biochimie si Genetica- puteri primite de la parinti si  bunici).

 

Human Design analizeaza legatura directa dintre momentul precis al nas-terii si modalitatea in care sunt organizate genele. Astfel rezulta o schema corporala in care cele 64 de hexagrame ale I’Ching (stiinta straveche chinezeasca) au structuri similare ADN-ului uman.

 

Harta umana – Harta RAVE -  reprezinta un nivel superior de autocunoastere  si evolutie spirituala  prin care, tinand cont de structura ei,  invatam cum sa facem alegeri  bune in viata.

 

Analizeaza legatura directa dintre momentul precis al nasterii si modalitatea in care sunt organizate genele. Astfel rezulta o schema corporala in care cele 64 de hexagrame ale I’Ching (stiinta straveche chinezeasca) au structuri similare ADN-ului uman.

Hexagramele sunt structuri liniare formate din 6 linii continue sau discontinue. Liniile continue reprezinta principiul yang, iar cele discontinue, principiul yin.

 • Aceste linii sunt reunite cu 9 centri incarcati cu energie activa (centrul capului, centrul fruntii, centrul gatului, centrul G - al identitatii, centrul inimii/ego, centrul sacral, centrul splinei, centrul plexului solar, centrul radacina si  ne ajuta sa intelegem cum functionam cu  limitarile  noastre).
 • Aceasta schema corporala, proprie fiecarei persoane, este harta noastra genetica.
 • Prin configurarea hartii genetice si tinand cont de limitarile noastre, vom sti cum sa ne aliniem  mental, emotional si energetic si sa ne atingem scopul in viata!

 Beneficiile Human Design: 

- reprezinta un pas spre evolutia noastra spirituala

- descoperim potentialul energetic conform bagajului genetic

- aflam cum trebuie sa ne aliniem la nivel mental-emotional-energetic

- conform structurii noastre, descoperim stilul autentic de relationare

- ne invata  cum sa luam hotararile astfel incat sa nu mai intampinam opozitii

- descoperim autoritatea noastra interioara si cand trebuie sa tinem cont de ea

- cum putem depasi frustrarea si obstacolele din viata noastra

- in ce fel suntem conditionati de nasterea noastra si de mediul in care traim

RA URU HU - profesor de fizica in Canada, un om extrem de sceptic cu privire la toate formele de misticism a facut public sistemul Human Design in anul 1992.

In 1987 a avut loc experimentul astronomic Supervova  –  moartea unei stele, in urma caruia a fost eliberata, o masa enorma de informatii subatomice iar 40% din stele -informatii stiintifice au cazut in Ibiza- Spania, unde profesorul avut o experienta mistica, socanta, care i-a zdruncinat din radacini intreaga viata .

 • În aceasta experienta  de 8 zile, a primit toate informatiile necesare sistemului Human Design (o cantitate incredibila de informatii si de cunostinte stiintifice cu privire la ceea ce el a numit-o inteligenta superioara).
 • Anii de investigare si de aplicare extinsa in practica a cunostintelor i-au demonstrat valoarea si beneficiile.

Pe parcursul anului trecut, un grup de studiu a dovedit statistic valabilitatea sistemului Human Design si a definit-o, un instrument valoros pentru investigarea speciei noastre.

 • Medicina, psihologia si stiintele umane folosesc in practica analiza schemei corporale ca instrument complementar.
 • Acest instrument poate analiza individul in profunzime si ne ajuta sa evidentiem strategia care poate fi adoptata in luarea unei decizii.
 • In domeniul resurselor umane, de exemplu, Human Design ofera instrumente practice pentru recrutarea si gestionarea personalului.

In urma constituirii Hartii Genetice Rave - vom descoperi mai multe  tipuri Human Design:

 • Generatori 70% din populatia globala,
 • Manifestatori,
 • Proiectori,
 • Reflectori

 Descoperiti Human Design pentru a va cunoaste la un nivel superior!                                                                                                                                                 

Dr. NICHOLAS CAPOSIENA - Tip: Generator  va fi cel care ne va introduce in tainele Human Design.


Dr. Nicholas Caposiena este:

 • Director al Institutului Human Design Italia.
 • Consultant al Afacerilor si al profilului locurilor de munca.
 • Consultant de Analiza Strategica, al Ghidului de proiectare pentru viata, al PHS Analyst (Sistemul de sanatate primara).
 • Analist Psihologic Rave (profil psihologic).

Dr. Nicholas Caposiena a studiat stiinta Nutritiei, Comunicare, Analiza, Resurse umane, corporative si de formare individuala.


In ultimii 20 de ani, Dr. Nicholas Caposiena si-a bazat activitatea sa pentru intelegerea fiziologiei mintii umane, in sustinerea individuala pentru a obtine echilibre psihofizice de prevenire a imbatranirii si de formare a resurselor umane.


El a creat mai multe suplimente care au fost vandute in intreaga lume cu numele de Nutritie Reflex.

Consultant Biocyte in domeniul nanotehnologiei aplicate de alimentatie, a facut recent mai multe suplimente revolutionare anti-imbatranire pe numele de Prevenire Institut de Vieillissement (Franta).


Dr. Nicholas Caposiena este autorul materialelor inovatoare de predare "anti-imbatranire si de comunicare empatica.


El a predat la Universitatea din all'Unicam Macerata.


Cititi aici toate informatiile rezumate in blog-ul si pagina de eveniment.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: