Interferente.ro Lifestyle Frumusete Estomparea ridurilor cu Electronic Doctor

Vineri, 12 Septembrie 2014 09:47

Estomparea ridurilor cu Electronic Doctor

Estomparea ridurilor cu Electronic DoctorCu totii ne dorim sa aratam cat mai bine iar trecerea timpului sa nu-si puna amprenta asupra chipului nostru. In ajutorul nostru poate veni Electronic Doctor, cu un tratament anti riduri care ajuta organismul sa se regenereze prin insasi capacitatile sale.

Cercetarile efectuate de catre specialisti au relevat faptul ca un rol deosebit de important in reducerea si eliminarea ridurilor il are cresterea nivelului de colagen din piele. Deoarece cremele cu colagen si principiile active din acestea nu depasesc bariera reprezentata de catre epiderm si nu pot reface stratul profund al pielii, de-a lungul timpului s-au pus la punct tehnici chirurgicale de injectare a colagenului in piele.

Tratamentul oferit de Electronic Doctor in scopul regenerarii accelerate a celulelor si cresterii colagenului din piele este unul nedureros si foarte eficient. Este un procedeu atraumatic, fara injectii si fara nicio agresiune la nivelul pielii.

Avand in vedere ca in cazul ridurilor nu stratul superficial (epidermul) este afectat, ci stratul profund al pielii (dermul), dispozitivul Electronic Doctor genereaza un camp electromagnetic care actioneaza pana in profunzimea pielii, regenerand stratul celular afectat. Gratie acestui tratament ridurile se estompeaza, iar pielea noastra va deveni una cu un aspect mult mai neted si mai ferm.

Terapia presupune mai multe etape. Prima este aceea de diagnosticare si stabilire a unui plan de tratament individualizat referitor la numarul, durata si frecventa sedintelor. Tratamentul propriu-zis implica desfasurarea sedintelor de durate variabile, de pana la doua ore. Asa cum am mai precizat tratamentul este unul total atraumatic, nu implica niciun fel de interventie chirurgicala si presupune doar pozitionarea dispozitivului la nivelul ridurilor si generarea unui camp electromagnetic. Dispozitivul va fi folosit doar de catre personal calificat. Tratamentul se va efectua la clinica specializata, insa, in conditiile in care pacientul isi doreste foarte mult ca interventia sa aiba loc la domiciliu, un membru al echipei se poate deplasa la acesta.

Undele electromagnetice de frecventa controlata emise de dispozitiv in zonele cu riduri vor declansa un proces de regenerare celulara la nivelul dermului. Fibroblastii proprii pacientului vor secreta colegenul necesar preventiei si eliminarii ridurilor. Undele vor actiona pana in profunzime, proliferarea de noi celule incepand dupa prima sedinta de tratament. Celulele noi vor secreta mai mult colagen, ceea ce va permite „reperarea” pielii, cresterea volumului stratului profund si estomparea/disparitia ridurilor.

Terapia electromagnetica utilizata de Electronic Doctor poate fi solutia ideala pentru cresterea elasticitatii pielii, pentru prevenirea aparitiei ridurilor, dar si pentru reducerea/disparitia acestora. Asadar, vorbim despre un tratament bazat pe o tehnologie moderna cu rezultate dintre cele mai spectaculoase.