Interferente.ro Parinti si copii De Sarbatori Felicitari de Sfanta Marie si urari

Marţi, 06 Septembrie 2016 00:18

Felicitari de Sfanta Marie si urari

Pe 8 septembrie sarbatorim pe Sfanta Maria Mica. La multi ani tuturor celor ce poarta acest nume sfant sau derivate ale acestuia. Nu uitati de sarbatoritii acestei zile, transmitandu-le urarile voastre cele mai bune insotite de felicitari. Iata colectia noastra de felicitari si urari de Sfanta Marie Mica.

In aceasta zi speciala iti transmit cele mai sincere urari. Sa ai o viata plina de lucruri bune, iar Sfanta Maria al carei nume li porti sa te ocroteasca mereu. La multi ani de ziua numelui tau!

http://www.interferente.ro/images/stories/sarbatori/La-multi-ani-de-Sfanta-Maria-felicitari/La%20multi%20ani%20de%20Sfanta%20Maria.JPG

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele. La multi ani de Sfanta Marie!

http://www.interferente.ro/images/stories/sarbatori/sfanta-maria-felicitari-la-multi-ani/felcitari%20sfanta%20maria.jpg

Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate si fericire. Sa ai parte numai de zile senine si insorite. La multi ani!

http://www.interferente.ro/images/stories/sarbatori/La-multi-ani-de-Sfanta-Maria-felicitari/felicitari%20sf%20marie.jpg

Fie ca toate intamplarile frumoase si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sfanta Maria cat mai frumoasa!

http://www.interferente.ro/images/stories/sarbatori/sfanta-maria-felicitari-la-multi-ani/sfanta%20maria%20felicitare.jpg

O zi frumoasa este ziua numelui tau! Sa te bucuri de viata, de zambete, de tot ce e frumos. La multi ani de Sf. Marie!

http://www.interferente.ro/images/stories/sarbatori/La-multi-ani-de-Sfanta-Maria-felicitari/La%20multi%20ani%20de%20Sfanta%20Maria%20felicitare.jpg

Fie ca Sfanta Fecioara Maria, al carei nume il porti, sa te ocroteasca, sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze calea! La multi ani!

http://www.interferente.ro/images/stories/sarbatori/sfanta-maria-felicitari-la-multi-ani/felicitare%20pentru%20sf%20maria.jpg