Interferente.ro Parinti si copii De Sarbatori Felicitari si imagini animate de iubire cu mesaje pentru Valentine’s Day

Luni, 10 Februarie 2014 02:02

Felicitari si imagini animate de iubire cu mesaje pentru Valentine’s Day

Felicitari si imagini animate de iubire cu mesaje pentru Valentine’s DayS-ar putea spune ca februarie e luna iubirii, iar acest lucru ar trebui sa va provoace si sa va deschida inima. Faceti-va curaj, luati-va inima in dinti si exprimati-va sentimentele intr-un mod cat mai deschis si original. Sau puteti, pur si simplu, sa radiati de fericire si sa emanati iubire … Surpindeti-i pe toti cu mici surprize, prin cateva felicitari, gif-uri si imagini animate de iubire, pe care le puteti insoti cu mesaje de iubire, in ziua de Valentine’s Day. Happy Valentine’s Day!

Ceea ce scriu acum nu sunt cuvinte, ci bucati de suflet si de minte, caci dragostea nu se scrie, se simte. Te iubesc!

Dragostea nu are nevoie de cuvinte, ea vorbeste prin priviri si atitudini. Vino sa ne bucuram de iubire!

Dragostea este doar un cuvant pana in ziua cand intalnesti pe cineva care ii da semnificatie.

Dragostea ... Toata viata mea am auzit despre ea, am citit despre ea, am visat la ea, am plans dupa ea. Acum, langa tine, am gasit-o! Te iubesc!

Atunci cand sunt langa tine totul se transforma intr-o poveste de dragoste, iar cel mai firesc cuvant pe care il pot spune este: Te Iubesc!

Undeva, cineva viseaza la zambetul tau. Daca stiu ce inseamna dragostea, e datorita tie. Te iubesc!

Dragostea nu are nevoie de cuvinte, insa cuvintele au intotdeauna nevoie de dragoste.

Dragostea ta este o sursa de putere care ma alimenteaza continuu. Tot ce insemni pentru mine nu poate fi exprimat in cuvinte, doar inima are acest dar … Te iubesc!

Daca cineva m-ar intreba ce inseamna o viata frumoasa, m-as apleca asupra umarului tau, te-as strange in brate si as spune "uite asta", dragostea mea …

Dragostea mea pentru tine este ca un cer senin dupa o dimineata innorata, ca roua in zori de zi, ca razele soarelui de primavara, iar vocea ta imi aduce doar bucurie in suflet. Te iubesc!

Dragostea este ca un zambet, niciodata nu are valoare daca n-o daruiesti.

Daca sarutarile ar fi apa, ti-as darui un ocean intreg. Daca imbratisarile ar fi frunze, ti-as darui o padure. Daca dragostea ar fi spatiu, ti-as darui o galaxie. Daca prietenia ar fi viata, ti-as da viata mea!

Dragostea ta a luminat cele mai intunecate locasuri ale vietii mele! Esti cel mai frumos lucru care mi se putea intampla!

Cand iubesti o persoana, e ceva! Cand o persoana te iubeste, e altceva! Cand iubesti o persoana care iti intoarce dragostea, atunci e totul!


Related news items:
Newer news items:
Older news items: