Interferente.ro Parinti si copii De Sarbatori Felicitari sms mesaje si urari de Revelion si Anul Nou 2016

Joi, 31 Decembrie 2015 00:28

Felicitari, sms, mesaje si urari de Revelion si Anul Nou 2016

Ne aflam la trecerea dintre ani. Sa gandim curat, cu incredere si emotie spre viitor. 2015 sta sa se inchida, iar 2016 devine noul capitol al vietii noastre. E un nou inceput, speram mai bun, mai frumos, mai darnic, plin de farmec, impliniri, bucurii, sanatate si fericire. Cu aceasta ocazie, transmiteti celor dragi un mesaj si o felicitare. Iata cateva idei de felicitari, sms-uri, mesaje si urari de Revelion si Anul Nou 2016.


Lasati o parte din lumina artificiilor aprinse in noaptea anului Nou sa va lumineze. Fie ca anul care vine sa fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. La multi ani 2016!

Un an nou este ca o carte nescrisa. Tu esti autorul, iar ideile iti apartin. Ce mai astepti? E momentul sa scrii cea mai frumoasa poveste a vietii tale in 2016! La multi ani!

http://www.interferente.ro/images/stories//iarna/anul-nou-revelion/an-nou-cu-fericire.jpg

Noul an se asterne inaintea noastra ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Va uram sa le scrieti numai cu lucruri bune, impliniri si fericire pentru ca la sfarsitul volumului sa-l cititi cu bucurie. La multi ani 2016!

Anul Nou 2016 sa presare in calea dvs. numai pace, bucurii, sanatate cat cuprinde, fericire si belsug. La multi ani!

http://www.interferente.ro/images/stories//iarna/felicitari-animate-pentru-revelion-si-anul-nou/felicitari-animate-de-anul-nou.gif

La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriti si sus paharul! Un An Nou 2016 fericit! La multi ani!


Spune la revedere anului care tocmai a trecut! E momentul sa treci la un nou capitol al vietii tale, cu un nou inceput mai frumos, mai bun, mai fericit, mai norocos! La multi ani 2016!

http://www.interferente.ro/images/stories//iarna/felicitari-vintage-virtuale-anul-nou-revelion/felicitari-de-anul-nou.jpg

Anul Nou 2016 tocmai incepe. Sa aveti parte de bucurii si impliniri nenumarate, sanatate din belsug si noroc cu carul. La multi ani frumosi!

Deschide-ti inima in noaptea dintre ani, lasa bucuria unui nou inceput sa iti patrunda in suflet, paseste cu speranta si incredere si nu uita ca cineva se va gandi in miez de noapte la tine si iti va dori toata fericirea din lume! La multi ani 2016!

http://www.interferente.ro/images/stories//iarna/felicitari-animate-pentru-revelion-si-anul-nou/felicitari-animate-de-revelion.gif

Ultimele zile ale anului sunt gata sa treaca prin clepsidra timpului! 2016 este aproape sa-si deschida primele file albe, necunoscute. Va doresc sanatate, bucurii si impliniri! La multi ani 2016!

Sa aveti parte in anul care tocmai sta sa inceapa, 2016, doar de veselie cat cuprinde, bucurie fara margini, sanatate cat cuprinde, pace in suflet si in gand, credinta in bine si armonie deplina. La multi ani!

http://www.interferente.ro/images/stories//iarna/anul-nou-revelion/an-nou-fericit.jpg


Related news items:
Newer news items:
Older news items: