Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop 2014 Anul Calului de Lemn

Duminică, 05 Ianuarie 2014 15:07

Horoscop 2014 - Anul Calului de Lemn

 

Horoscop 2014 - Anul Calului de LemnAfla Horoscop 2014 – Anul Calului de Lemn. Cu siguranta ati auzit de calendarul chinezesc antic si ati facut un calcul pentru a afla zodia caracteristica. Anul Calului corespunde perioadei 31 ianuarie 2014 - 18 februarie 2015. In acest caz, vorbim despre Anul Calului Albastru sau Verde de Lemn. Pentru superstitiosi, e bine sa aveti asupra dvs. un talisman in forma de calut de lemn. Dar sa vedem ce predictii si ce asteptari sunt de la acest an in dragoste, cariera si bani, sanatate.

 

Horoscop 2014 - Anul Calului de Lemn - Semnificatii

Calutii de lemn sunt un simbol al copilariei, al inocentei, al bucuriei, al bunatatii si a deschiderii fata de lume. Imaginatia va ocupa un loc esential. Astfel, oamenii vor descoperi ca au abilitati extraordinare, o viziune aparte asupra lucrurilor, ceea ce ii va ajuta in luarea unro decizii, mai neobisnuite, dar eficiente.

Culoarea albastra simbolizeaza urmarirea unor obiective inalte, iar elementul Lemn asociat corespunde fortelor naturale, astfel incat pot fi depasite orice obstacole ce apar in calea dvs. In acest fel, putem afirma increzatori ca Anul Calului de Lemn ii va ajuta pe cei pierduti sa isi gaseasca un tel si noi obiective in viata, ceea ce le va da putere sa lupte pentu realizarea lor. Nu va fi un parcurs usor, insa pentru a atinge succesul merita sa infruntati greutatile vietii. Favorizate sunt persoanele creative care vor gasi solutii inedite pentru rezolvarea celor mai dificile situatii.

 

Horoscop 2014 - Anul Calului de Lemn - Dragoste

In 2014, Anul Calului de Lemn, toate zodiile trebuie sa acorde atentie familiei si sentimentelor. Caracteristicile definitorii si caracteristice sunt emotivitatea si aventurismul. Nu ratati nici un moment si bucurati-va de orice succes pe plan sentimental. Nu ezitati in relatii si nu uitati ca orice flirt se poate transforma intr-o frumoasa poveste de dragoste.

Cei nascuti in Anul Calului trebuie sa se astepte la multe cadouri si surprize. Veti avea parte de noi intalniri si noi relatii de dragoste. De cele mai intense trairi vor avea parte Maimutele, Mistretii si Dragonii (experiente emotionale, pasiune, afectiune, dragoste, comunicare). De cealalta parte, cei ce pot sa sufere de lipsa de comunicare si intelegere si pot sa caute in zadar dragostea se numara Caprele si Cocoii. De o relatie pasnica si stabila se vor bucura Bivolii si Cainii, in timp ce Serpii, Sobolanii si Tigrii vor reusi sa isi mentina relatia inceputa, avand un traseu si un an linistit in aceasta privinta.

 

Horoscop 2014 - Anul Calului de Lemn - Cariera si bani

Fiind anul lor, Caii sunt privilegiati si au noroc atat in dragoste, cat si in afaceri. De succes se bucura si Serpii, prin aptitudinile si caracteristicile lor de a stabili contacte si a negocia. De recunoastere in cariera se vor bucura Mistretii. In sfarsit, vor reusi sa fie apreciati pe deplin datorita abordarii lor creative, ceea ce va aduce beneficii si in plan financiar. Sobolanii vor reusi sa isi invinga concurenta si vor ocupa pozitia de lider in domeniul de activitate datorita iscusimii innascute. Iepurii vor obtine succes in activitati individuale, asadar, nu ezitati sa desfasurati astfel de activitati. Cainii si Bivolii isi pot da demisia de la locul de munca actual pentru a-si gasi activitati si ocupatii mai profitabile. Tigrii si Cocosii trebuie sa manifeste prudenta. 2014 este extrem de dinamic si s-ar putea sa nu tina pas cu schimbarile rapide. Pentru a evita orice fel de incident, acestia ar trebuie sa isi stabileasca obiective realiste si sa aiba rabdare, sa avanseze treptat, fara sa pretinda mult dintr-o data. Dragonii si Maimutele pot sa esueze daca actioneaza prea direct, iar Caprele au nevoie de motivare si determinare pentru a nu ceda incercarilor, provocarilor si dificultatilor vietii.

 

Horoscop 2014 - Anul Calului de Lemn - Sanatate

Dragonii, Mistretii si Cocosii trebuie sa fie prudenti, fiind predispusi la traume si riscuri la inceput de an. Iepurii, Tigrii, Bivolii si Caii trebuie sa aiba mai multa atentie pentru propria persoana si trebuie sa adopte un regim alimentar sanatos si echilibrat. Serpii, Maimutele si Sobolanii se mentin intr-o stare fizica buna, insa nu ar strica sa efectueze cateva analize medicale de rutina mai ales in a doua parte a anului. Caprele se bucura de o stare buna de sanatate, in timp de Cainii ar trebuie sa evite supraoslicitarea si sa fie mai atenti cu ei insisi.

 


Related news items:
Newer news items:
Older news items: