Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop 2016 pentru toate zodiile

Duminică, 08 Noiembrie 2015 23:22

Horoscop 2016 pentru toate zodiile

Horoscop 2016 pentru toate zodiileDescopera horoscop 2016. Descopera previziunile astrologice pentru toate cele 12 zodii si tendintele generale in dragoste, cariera, bani si sanatate. Mentionam ca horoscopul 2016 este unul predictiv, orientativ si nu constituie o analiza personalizata, in functie de ziua si ora nasterii dvs.

Horoscop Berbec 2016

Anul 2016 pare sa stea sub semnul inovarii pentru nativii Berbec. In acest sens, vor exista numeroase momente ce duc la schimbari si adaptari la situatiile actuale, mizand mai ales pe inedit, originalitate si creativitate, reinventare si modernizare. Dar, mare grija, nu puteti recurge la schimbari spontane, cu efect imediat. Trebuie sa aveti rabdare si energie pentru reusita, adoptand o strategie de lucru cu durata si efecte pe timp lung. Citeste mai departe Horoscop Berbec 2016.

Horoscop Taur 2016

In anul 2016 manifestati un interes crescut spre cultura, arta, educatie, spiritualitate. Primele doua trimestre ale anului stau sub influenta semnificativa a planetelor Pluto si Jupiter. In aceasta perioada sunteti pasionali si creativi, studiati si calatoriti mult, manifestati interes spre mister, va dezvoltati spiritual. Nu sunt excluse deplasarile in strainatate. Iubirea se iveste in cadrul unor activitati ce au legatura cu aceste interese personale. Profesional, sansa va surade in ultimul trimestru al anului. Citeste mai departe Horoscop Taur 2016.

Horoscop Gemeni 2016

2016 pare sa fie un an semnificativ in plan relational pentru nativii Gemeni. Se manifesta o preferinta acerba spre viata de familie gratie influentelor favorabile ale planetelor Jupiter si Mercur. De asemenea, se manifesta un interes sporit spre casa si proprietatile imobiliare, mai ales in prima jumatate a anului. Fie vorbim despre reabilitare, extindere si modernizare a spatiului actual de locuit, fie vorbim despre construirea ori achizitionarea unei noi locuinte. Financiar, lucrurile stau bine, asadar va permiteti unele investitii. Citeste mai departe Horoscop Gemeni 2016.

Horoscop Rac 2016

In 2016 manifestati preferinte spre exprimarea libera, acordand destul de mult timp pentru citit, scris, invatarea unei limbi straine, urmarea unor cursuri, efectuarea unor calatorii de studii. Responsabil pentru aceasta situatie e Jupiter. De asemenea, mizati mult pe usurinta in comunicare, imbunatatirea stilului de comunicare si a stilului de negociere. Veti intra in contact cu noi oameni, viitori parteneri (prietenie, cuplu, asocieri, colaborari). Citeste mai departe Horoscop Rac 2016.

Horoscop Leu 2016

Anul 2016 pare deosebit de promitator pentru nativii Leu gratie influentelor survenite din partea planetelor Uranus si Saturn. Dispuneti de energie, dragoste, originalitate, ratiune, dorinta de schimbare, evolutie, iar aceste aspecte se resimt atat in plan relational-intim, cat si in cariera. Asadar, dvs. sunteti stapanul propriului destin, deci grija cum va canalizati energia, astfel incat sa va mentineti in armonie cu cei din jur si sa atingeti succesul pe plan profesional. Citeste mai departe Horoscop Leu 2016.

Horoscop Fecioara 2016

Anul 2016 pare sa fie excelent pentru nativii Fecioara. Se pare ca Jupiter exercita o influenta semnificativa, pozitiva, motivationala. Pur si simplu debordati de energie, sunteti optimisti, speciali si emanati o atractie deosebita, plina de farmec. Stiti exact ce doriti de la viata, aveti stabilite obiective clare de atins, iar sansa de avansare e mare. Financiar, lucrurile decurg excelent. Citeste mai departe Horoscop Fecioara 2016.

Horoscop Balanta 2016

Anul 2016 se incadreaza in limite normale, cu bune si cu rele, pentru nativii Balanta. Manifestati o predilectie deosebita spre comunicare si activitati intelectuale. Sunteti favorizati in acest sens, astfel ca mizati cu incredere pe ratiune, mental, concentrare, studiu, judecata inteleapta, intuitie, originalitate si creativitate. Se anunta unele schimbari importante atat in plan relational, cat si in plan profesional. Citeste mai departe Horoscop Balanta 2016.

Horoscop Scorpion 2016

In anul 2016 nativii Scorpion se bucura de influente speciale din partea planetei Pluto. Urmeaza cativa ani in care mizati pe forta, incredere, talent, originalitate, mister, fiind tinuti la distanta de probleme, tensiuni, ganduri negre, neplaceri. Va puteti apuca de studiul unor subiecte care va pasioneaza, actionand in favoarea dezvoltarii personale. Financiar, lucrurile se afla in linie dreapta, insa trebuie sa manifestati un comportament cumpatat, fara riscuri. Citeste mai departe Horoscop Scorpion 2016.

Horoscop Sagetator 2016

2016 nu pare sa fie un an prea usor pentru nativii Sagetator, insa nu trebuie sa va panicati, doar se stie: apartineti unei zodii puternice, ce sta sub semnul norocului si a increderii in viitor. Intr-un fel sau altul, orice situatie va gasi rezolvare favorabila. Nu va simtiti prea confortabil in aceasta perioada, caci va simtiti ingraditi, voi – cei care in general iubiti libertatea in miscare si dorinta de independenta. Citeste mai departe Horoscop Sagetator 2016.

Horoscop Capricorn 2016

Pentru nativii Capricorn se anunta un an 2016 plin de evenimente. Pur si simplu, reusiti sa scapati de griji, actionati dezinvolt si va largiti orizontul fizic si mental. Evident, sunt favorizate calatoriile de afaceri si colaborarile la distanta. Reusiti, prin forte proprii, sa va faceti remarcati in diverse activitati, mai ales in cele de natura culturala, stiintifica, universitara ori spirituala. Citeste mai departe Horoscop Capricorn 2016.

Horoscop Varsator 2016

In 2016 preferati compania celorlalti, mai ales a acelora cu care impartasiti interese si idei comune. Se pare ca mizati pe munca in echipa si colaborarea de grup. De asemenea, sunt privilegiate evenimentele sociale, precum spectacole, simpozioane, etc. In plan profesional va restabiliti scopurile, iar in plan sentimental totul decurge firesc si in armonie. Citeste mai departe Horoscop Varsator 2016.

Horoscop Pesti 2016

Anul 2016 pare animat pentru nativii Pesti din toate punctele de vedere. Preferati compania celorlalti, stabiliti legaturi rapid si profitabil, castigati aliati si colaboratori noi, etc. Profesional, va remarcati prin initiativele inedite si capacitatile personale, astfel incat sansa va surade. Sentimental lucrurile decurg excelent, cu toate ca uneori exagerati lucrurile, cerand sau daruind prea mult. Citeste mai departe Horoscop Pesti 2016.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: