Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Balanta 2014

Sâmbătă, 28 Decembrie 2013 15:15

Horoscop Balanta 2014

 

Horoscop Balanta 2014Descopera predictiile astrale si horoscopul pe 2014 pentru zodia Balanta: previziuni generale, dragoste, cariera, bani si sanatate. 

 

 

Horoscop  2014 - Balanta Previziuni generale

In anul 2014, gratie prezentei lui Uranus, Jupiter, Marte si Pluto, nativii Balanta nu se bucura de o viata usoara, mai ales in primele sapte luni. Principala problema apare datorita tranzitului lui Marte prin Balanta. Daca e bine aspectat, Marte aduce energie, initiativa, coordonare, beneficii si actiune. In schimb, daca e prost aspectat, Marte aduce impulsivitate, neplaceri, graba, nesabuinta, incidente si chiar conflicte. Opozitia lui Marte cu Uranus aduce neplaceri, careul Marte-Jupiter aduce incidente, iar careul Marte-Pluto are un puternic aspect distructiv. Dincolo de impactul avut asupra carierei si relatiilor, poate fi afectata sanatatea dvs. Astfel, sunteti predispusi la accidente, infectii, inflamatii, hemoragii, operatii, etc. Atentie maxima atunci cand manevrati sau intrati in contact cu obiecte cu potential periculos (arme, obiecte ascutite sau fierbinti, etc.). Pentru a face fata situatiilor ivite, incercat sa fiti calmi, sa va canalizati energia asupra problemelor reale din viata dvs. Faceti miscare, desfasurati o activitate sportiva sustinuta, implicati-va in activitati creative si actiuni de binefacere. Manifestati atentie spre familie, parinti, locuinta in primul trimestru a anului 2014, mai ales in luna ianuarie. In a doua jumatate a anului 2014 nu apar probleme deosebite, asadar sunteti mult mai relaxati.

 

Horoscop 2014 - Balanta Dragoste

Anul 2014 aduce pentru nativii Balanta multe schimbari de situatie in viata de cuplu. Pentru a face fata situatie, trebuie sa manifestati bunavointa, calm, incredere si sa dati dovada de adaptabilitate. Prima parte a anului aduce tensiune, gratie lui Uranus. Mai mult, Marte se afla retrograd, ceea ce are un impact puternic asupra vietii de cuplu. In principiu, acest fapt ar trebui sa aduca pasiune, initiativa, senzualitate, insa Marte este iritat de pozitia cu Uranus si careurile cu Jupiter si Pluto, ceea ce duce si scoate la iveala tensiune, agresivitate, negativism, dezacord. Pot sa apara chiar crize si rupturi relationale, mai ales daca horoscopul personal predispune. Nici Venus nu va e de folos, deoarece se afla in ciclul retrogradarii. Cele mai dificile luni sunt ianuarie, martie, aprilie si inceputul lunii mai 2014. Totusi, sunt posibile si povesti de dragoste pasionale, insa nu au final fericit. Nu uitati, reusita tine si de dvs. Incepand cu luna iulie 2014 lucrurile incep sa se calmeze, tensiunile se evapora si se reinstaureaza armonia. Marte, Jupiter si Uranus formeaza un frumos triunghi ce va aduce prosperitate, fericire, dragoste si impliniri pentru nativii Balanta.

 

Horoscop 2014 - Balanta Cariera

In 2014 nativii Balanta se bucura de succes. Ocaziile de avansare in cariera si remarcare profesionala sunt numeroase, gratie prezentei lui Jupiter, cu sustinere din partea lui Saturn si Neptun. Totusi, exista un mic dezacord cu Uranus si Marte, ceea ce face ca unele relatii profesionale sa fie problematice, fiind posibile unele rupturi profesionale. Stresul dvs. este constructiv, generator de idei si reusita in afaceri. Aveti energie, dati dovada de initiativa, lucrurile par sa mearga bine, insa analizati, faceti predictii si strategii inainte de a actiona. Fiti rabdatori, diplomati, organizati, disciplinati in actiune, altfel pot sa apara neplaceri, iar Neptun poate aduce dezordine in viata dvs. incepand cu luna iulie 2014, cand tensiunea scade, colaborarile se imbunatatesc si apar noi proiecte de grup. Va bucurati de sprijin si reusiti sa va faceti remarcati. Financiar, lucrurile stau bine in prima parte a anului, in timp ce in a doua parte a anului banii sunt castigati mai greu sau se cheltuiesc mai repede. Fiti prudenti si cumpatati mai ales in lunile august si decembrie 2014!

 

Horoscop 2014 - Balanta Sanatate

In anul 2014 ar fi bine sa fiti cu ochii in patru si sa va feriti de pericolele de orice fel. Sunteti predispusi mai ales la accidente, astfel ca trebuie sa manifestati prudenta in actiunile intreprinse. Nu va implicati in activitati riscante, nu recurgeti la deplasari la distanta cu factor de risc. Aveti energie, insa va recomandam sa o canalizati spre lucruri sigure si placute. Faceti sport, relaxati-va, adoptati un stil de viata sanatos.


Newer news items:
Older news items: