Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Balanta 2017

Joi, 27 Octombrie 2016 22:45

Horoscop Balanta 2017

Horoscop Balanta 2017Descopera predictiile astrale si horoscopul pe 2017 pentru zodia Balanta: previziuni generale, dragoste, cariera, bani si sanatate.

Horoscop Balanta 2017 - Previziuni generale

Anul 2017 aduce revigorare si schimbare pe toate planurile. Analizati situatia existenta si stabiliti ce planuri de viitor doriti sa urmati si oamenii pe care vi-i doriti aproape. Pentru aceasta, e necesar sa renuntati la anumite proiecte carora nu le gasiti finalitatea. De asemenea, trebuie sa va restabiliti echilibrul emotional, facand o selectie asupra persoanelor din jurul vostru. E important sa va simtiti bine alaturi de ei, sa impartasiti aceleasi idei, sa comunicati eficient, sa va sustineti neconditionat s.a.m.d. In lunile august si septembrie resimtiti acut dorinta de a actiona pe cont propriu, datorita gradului de independenta pe care il emanati. Totusi, e bine sa va temperati in actiuni. Aveti nevoie de sustinere, iar finalul de an aduce castiguri frumoase, rezultat al muncii de echipa. De asemenea, sansele de evolutie in cariera sunt mari, fiind favorizate deplasarile in scop profesional, calatoriile de afaceri, precum si deplasarile in scop educativ, efectuate din dorinta de evolutie in plan profesional si personal. In viata se invata permanent, dar e nevoie de efort, perseverenta, indemanare si rabdare. Aveti incredere in fortele proprii, mizati pe abilitatile si capacitatile dvs. personale, precum: inteligenta, ratiune, talent, originalitate, creativitate, etc. Oportunitatile nu intarzie sa apara, dar tine doar de dvs. ce alegeti. Fie continuati proiectele incepute alaturi de echipa dvs. la locul actual de munca, fie dati curs unor noi proiecte si parteneriate de lucru cu noi asociati, intr-o alta functie si alt loc de munca. Ganditi bine inainte de a lua o decizie si alegeti tot ce e mai bine pentru dvs., efectuand o analiza serioasa cu puncte tari, puncte slabe, amenintari si oportunitati!

Horoscop Balanta 2017 - Dragoste

Anul 2017 aduce schimbare si in plan relational. Va plac provocarile si nu ezitati nicio clipa sa va debarasati de trecut si sa lasati drum deschis unei noi relatii. Pur si simplu, apare o schimbare de mentalitate, ceea ce duce la noi premise cu privire la viata si dorintele de viitor. Asadar, apar schimbari si in viata de cuplu. Daca va aflati intr-o relatie stabila, aveti mari sanse de oficializare a relatiei. Daca sunteti intr-o relatie mai veche, in care nu va mai regasiti, reusiti intr-un final sa-i puneti punct, totul terminandu-se in termeni amicali. Aveti puterea de a spune stop unei relatii ce s-a dovedit a fi nefunctionala si rece din punct de vedere emotional. Daca sunteti singuri, aveti mari sanse sa va intalniti perechea. Trebuie doar sa socializati mai mult si sa acordati sanse celor ce stau in preajma dvs. Totusi, din dorinta de a avea pe cineva alaturi, incercati sa nu cadeti tentatiilor si aventurilor de o noapte. Aveti idei preconcepute si adesea doriti sa va impuneti in fata perechii dvs. Spre binele vostru ar trebui sa fiti mai temperati in actiunile pe care le derulati, sa fiti mai cumpatati, sa comunicati deschis cu cei dragi, sa va exprimati gandurile si trairile intr-un mod cat mai elegant. Aveti nevoie de libertate? E normal si firesc, deopotriva, dar spuneti acest lucru. Dovediti ca sunteti maturi si inteligenti, comunicati cu perechea dvs., nu exagerati prin idei si forme de manifestare daca doriti o evolutie favorabila a relatiei actuale si nu actionati impulsiv daca doriti sa luati decizii intelepte.

Horoscop Balanta 2017 - Cariera

2017 va fi anul schimbarii, dupa cum bine stiti. Reusita sau nereusita in cariera depinde doar de dvs. Stabiliti-va clar intentiile si dorintele de viitor si actionati cu incredere pentru indeplinirea acestora, indiferent de piedicile care pot sa va apara in cale. Linia dintre succes sau esec, posibil sau imposibil e firava. E important sa stiti ce va doriti cu adevarat, sa actionati dupa o strategie clara de lucru, executand corect sarcinile de munca clare, bine delimitate pentru fiecare partener de afacere. Incercati sa va construiti o echipa cu oameni de incredere, care va sunt alaturi si va sustin neconditionat indiferent de context. Rezultatele nu intarzie sa apara, avand parte de venituri consistente, dar principala recompensa e multumirea sufleteasca.

Horoscop Balanta 2017 - Sanatate

In anul 2017 va implicati in multe proiecte, ceea ce aduce un mare consum fizic si tensiune psihica. Incercati sa fiti mai calmi in actiune daca doriti sa evitati anumite probleme de sanatate. Fiti mai temperati, acordati timp pentru odihna si relaxare, straduiti-va sa petreceti mai mult timp alaturi de cei dragi. In cazul aparitiei unor incoveniente si probleme de sanatate, nu ezitati sa apelati la ajutorul specializat medical. Totusi, nu uitati ca mare parte depinde de dvs. si modul in care ganditi si simtiti. Altfel spus, recuperarea depinde de atitudinea pe care o adoptati in fata acestor probleme. Daca va doriti ceva cu adevarat, se poate! Asadar, ganditi optimist! Nu in ultimul rand, adoptati un regim alimentar sanatos si nu uitati sa faceti miscare.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: