Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Balanta aprilie 2015

Luni, 16 Martie 2015 02:15

Horoscop Balanta aprilie 2015

 

Horoscop Balanta aprilie 2015Afla horoscop Balanta aprilie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna aprilie 2015 pentru zodia Balanta: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Balanta aprilie 2015 - Dragoste

Luna aprilie 2015 sta sub semnul relationarii si a raportarii la cei din jur. Va manifestati preferinta de a sta alaturi de cei dragi, impartind cu acestia timpul, gandurile si emotiile. Evident, asteptati de la acestia atentie si aprobare, ca feedback. In prima parte a lunii comunicati usor si va canalizati atentia spre viata de cuplu. In a doua jumatate a lunii iubirea capata profunzime. Manifestati preferinta spre aspectele psihologice, spirituale si culturale. Se poate vorbi chiar despre o calatorie romantica in aceasta perioada. Eclipsa de Luna din 4 aprilie e generatoare de inedit, astfel ca veti fi pusi in fata luarii unei decizii importante pentru viata dumneavoastra.

 

Horoscop Balanta aprilie 2015 - Cariera si bani

In luna aprilie 2015 sunteti deosebit de activi si manifestati preferinta spre proiecte, colaborari si munca in echipa. E posibila aparitia unor noi contracte si primeaza activitatile de grup. Reusiti sa ii mobilizati pe ceilalti, canalizandu-va energia spre reusita si succes. Sunt favorizate calatoriile, studiile si lucrul la distanta, mai ales in a doua parte a lunii. Gratie prezentei lui Marte veti resimti pregnant dorinta de a intreprinse ceva, de a incepe un business, de a investi financiar etc. Totusi, fiti precauti, analizati lucrurile cat mai bine si nu va lasati dusi de val, caci exista si posibilitatea de risc.

 

Horoscop Balanta aprilie 2015 - Sanatate

In luna aprilie 2015 nu sunteti in punctul dumneavoastra forte. Munciti mult si pe fondul unui stres si a unei oboseli acumulate, pot sa apara unele probleme. Cel mai bine ar fi sa va calmati, sa luati lucrurile mai cu calm si mai usor. Nu uitati ca si organismul vostru are limite si poate da rateuri, chiar ceda. Evident, nu doriti sa ajungeti in aceasta situatie, de aceea ar fi bine sa actionati in acest sens. Odihniti-va, faceti miscare, relaxati-va, adoptati un regim alimentar sanatos, petreceti alaturi de cei dragi, zambiti mai mult etc.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: