Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Balanta aprilie 2016

Vineri, 18 Martie 2016 00:00

Horoscop Balanta aprilie 2016

Afla horoscop Balanta aprilie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna aprilie 2016 pentru zodia Balanta: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Balanta aprilie 2016 - Dragoste

Luna aprilie 2016 sta sub semnul intensitatii emotionale in plan relational pentru nativii Balanta. Accentul cade pe viata de familie si dinamism relational. Relatia de cuplu reprezinta cel mai important aspect al vietii dvs. in acesta perioada, gratie influentelor survenite din partea Soarelui si a planetelor Marte si Venus. In majoritatea cazurilor, preferati linistea casei, manifestandu-va simplu, prin armonie, speranta, iubire intensa si sansa. Am putea spune ca totul e perfect, insa planeta Saturn influenteaza si aduce lipsa de caldura si comunicare deficitara, ceea ce ar putea reinvia probleme mai vechi. Dar, fiti optimisti, luati lucrurile cu calm si lucrurile vor evolua favorabil.

Horoscop Balanta aprilie 2016 - Cariera si bani

Se pare ca in luna aprilie 2016 munca e la ordinea zilei. Cele mai bine aspectate sunt contractele si activitatile de parteneriat si colaborare, ce necesita munca in echipa, sarcini de lucru bine delimitate si cooperare. Inainte de a lua decizii importante, analizati bine lucrurile, in baza unei strategii de lucru bine elaborare. In adoptarea deciziilor, consultati-va partenerii echipei si tineti cont de parerile acestora. De asemenea, se cuvine sa comunicati, mizand in principal de forta, dorinta de negociere, rabdare si diplomatie. Activitatile derulate necesita atentie marita din partea dvs., dibacie, concentrare, originalitate, creativitate si mobilitate in plan mental si fizic. Financiar, lucrurile stau bine, insa e nevoie de multa munca.

Horoscop Balanta aprilie 2016 - Sanatate

Se pare ca in luna aprilie 2016 sunteti foarte activi, ceea ce aduce uneori suprasolicitare si risc de epuizare fizica. Incercati sa pastrati echilibrul in viata dvs., pentru a evita eventualele neplaceri si probleme de sanatate. Retineti ca totul se intampla cu un scop, insa starea personala de sanatate e cel mai important aspect al vietii. Incercati sa luati lucrurile cu calm, evitand situatiile tensionate. Evitati excesele de orice fel si eliminati stresul pe cat este posibil. Mizati, in acest sens, pe odihna si relaxare, practicand activitati ce va binedispun si va incarca pozitiv. In cazul ivirii unor probleme de sanatate, nu ezitati sa apelati la ajutorul specializat al unui medic. De folos v-ar fi alimentatia sanatoasa si chiar o cura cu magneziu si complexul de vitamine B.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: