Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Balanta august 2014

Vineri, 25 Iulie 2014 01:04

Horoscop Balanta august 2014

 

Horoscop Balanta august 2014Afla horoscop Balanta august 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna august 2014 pentru zodia Balanta: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Balanta august 2014 - Dragoste

Se anunta o luna august 2014 extrem de animata din punct de vedere sentimental. Va bucurati, bineinteles, de prezenta lui Venus, ceea ce aduce numai beneficii. Posibil sa existe conexiuni relatie-cariera-statut. Veti lua deciziile tinand cont si de aprecierile sentimentale. Altfel spus, luati decizii gandind si cu sufletul, nu doar rational. Oricum, vorbim despre atractie, sentimente, ambitie, bucurie, apreciere. In a doua jumatate a lunii veti socializa mai mult, asa ca sunt sanse sa cunoasteti pe cineva care va stimuleaza interesul. Daca sunteti intr-o relatie, ar fi bine sa va bucurati de viata in doi si sa lasati grijile materiale si financiare deoparte.

 

Horoscop Balanta august 2014 - Cariera si bani

Luna august 2014 se pare ca va prieste. Va bucurati de sustinere, apreciere la locul de munca, reusiti sa va faceti remarcati si chiar sunt sanse sa obtineti noi colaborari si propuneri de proiecte si contracte de munca. Financiar, aveti la indemana doua solutii. Fie apar complicatii in urma unor neintelegeri si conflicte la locul de munca cu privire la bani, fie apar situatii ce duc la eliminarea unor blocaje financiare. Asadar, atentie, precautie si ratiune in modul in care operati si relationati cu partenerii si colaboratorii.

 

Horoscop Balanta august 2014 - Sanatate

Din punct de vedere al starii de sanatate nu aveti motive de ingrijorare pentru luna august 2014. Aveti energie, iar din punct de vedere psihic lucrurile stau excelent. Se pare ca va merge destul de bine si nu aveti motive de ingrijorare. Pur si simplu radiati de fericire, optimism si buna dispozitie si nimic nu pare sa va pericliteze aceasta stare. E bine, retineti doar ca in a doua jumatate a lunii ar fi indicat sa evitati excesele de orice fel. Nu exagerati si totul va decurge favorabil pentru dvs.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: