Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Balanta august 2015

Joi, 16 Iulie 2015 02:27

Horoscop Balanta august 2015

Horoscop Balanta august 2015Afla horoscop Balanta august 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna august 2015 pentru zodia Balanta: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Balanta august 2015 - Dragoste

Luna august 2015 sta sub semnul relational-emotional. Dorinta de afectiune e mare, iar pasiunea pune stapanire pe dvs. In prima parte a lunii sunteti extrem de vulnerabili, fiind atrasi mai ales de persoane cu putere si pozitie stabila, persoane de notorietate. Asadar, vorbim despre o perioada destul de instabila si contradictorie - pe de o parte, relatia frumoasa si armonia de cuplu, pe de alta parte tentatia si situatiile incitante in contact cu lumea. In a doua jumatate a lunii lucrurile incep sa se tempereze, iar viata de cuplu revine pe fagas normal, iar voi reactionati normal. Preferati iesirile in societate si activitatile ce au legatura cu publicul, insotiti fiind de perechea dvs.

Horoscop Balanta august 2015 - Cariera si bani

In luna august 2015 lucrurile sunt schimbatoare, deoarece isi face aparitia Venus, stapana Balantei. Uneori veti simti ca bateti pasul pe loc, iar alteori ca nu aveti chef de munca. De asemenea, va schimbati des starea de dispozitie si parerile. Acum actionati intr-un fel, imediat va razganditi si actionati intr-un alt mod. Lucrurile par ciudate si intortocheate, insa nu trebuie sa lasati garda jos. E doar o pasa trecatoare. Interesul se canalizeaza pe unele proiecte mai vechi, activitati de grup si parteneriate. Accentul cade pe comunicare si capacitate intelectuala. Sunt sanse de reusita, insa depinde de dvs. In orice caz, ar fi bine sa va stabiliti clar obiectivele de atins.

Horoscop Balanta august 2015 - Sanatate

Se pare ca in luna august 2015 nu aveti nici un chef. Sunteti anosti si nimeni si nimic nu reuseste sa va scoata din aceasta stare. Nimic nu va stimuleaza si nu reusiti sa va mobilizati. Pur si simplu sunteti molesiti, cu o stare permanenta de oboseala si epuizare fizica. Mare atentie la starea personala de sanatate, caci Jupiter, stapanul casei bolilor Balantei, isi face aparitia, situandu-se intr-o pozitie destul de nefavorabila. Dar, nu va panicati. Sunteti capabili sa luati decizii intelepte in ceea ce va priveste. Evitati excesele de orice fel. Acordati timp pentru odihna si relaxare, petreceti timpul in aer liber, alaturi de cei dragi, nu ezitati sa faceti miscare. Nu in ultimul rand, adoptati un regim alimentar sanatos.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: