Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Balanta decembrie 2016

Miercuri, 16 Noiembrie 2016 15:17

Horoscop Balanta decembrie 2016

Horoscop Balanta decembrie 2016Afla horoscop Balanta decembrie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna decembrie 2016 pentru zodia Balanta: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Balanta decembrie 2016 - Dragoste

Luna decembrie 2016 sta sub semnul senzualitatii, emotiei profunde si armoniei in viata de cuplu, gratie influentelor survenite din partea planetelor Venus si Marte. In mod evident, se remarca interesul crescut pentru viata de familie daca sunteti intr-o relatie. Daca sunteti singuri, se remarca predispozitia crescuta pentru intemeierea unei relatii si profitati de orice oportunitate ivita. In orice caz, indiferent de situatia in care va aflati, vorbim despre noutate, experiment relational, traire emotionala intensa, redescoperire personala, etc. In final, vorbim despre fericire in viata relationala, remarcandu-se pe parcursul intregii luni interesul crescut pentru viata de familie si dragoste in viata de cuplu.

Horoscop Balanta decembrie 2016 - Cariera si bani

Se pare ca in luna decembrie 2016 mizati pe originalitate, creativitate si talent in viata profesionala. E momentul prielnic pentru a va exprima ideile si produsele artistice. E sansa dvs. de evolutie profesionala. Fiti increzatori in fortele proprii si nu ratati momentul de a va prezenta ideile, abordand un mod de prezentare cat mai atractiv. In acest fel, sefii si colegii va vor remarca calitatile, fiind captivati de expresivitatea de care dati dovada. E important sa actionati cu incredere, sa ganditi optimist si sa va exprimati ideile cat mai simplu, cu traire emotionala intensa. Comunicati cat mai deschis si fiti receptivi activitatilor ce includ perfectionarea la locul de munca. Financiar, va bucurati de castig financiar si recompensa materiala prospera.

Horoscop Balanta decembrie 2016 - Sanatate

Se pare ca in luna decembrie 2016 va aflati intr-o forma fizica de invidiat, mai ales in prima jumatate a lunii. Nimic nu pare sa stea in calea entuziasmului si a poftei de viata de care dati dovada. Totusi, nu e cazul sa exagerati. Evitati excesele de orice fel, caci pot avea repercusiuni asupra starii de sanatate pe viitor. Incercati sa va dozati in mod util si echilibrat energia de care dati dovada. In a doua jumatate a lunii puteti avea parte de unele situatii neplacute, fiind predispusi spre infectii, raniri, inflamatii, crize dureroase ori acute. Ar fi bine sa apelati la ajutorul specializat in cazul aparitiei unor probleme. Fiti prudenti, acordati timp pentru odihna si relaxare, nu uitati de miscare si regim alimentat sanatos.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: