Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Balanta februarie 2014

Miercuri, 29 Ianuarie 2014 13:53

Horoscop Balanta februarie 2014

 

Horoscop Balanta februarie 2014Afla horoscop Balanta februarie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna februarie 2014 pentru zodia Balanta: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Balanta februarie 2014 - Dragoste

Luna februarie pare favorabila pentru anul 2014. Soarele si Mercur se afla in casa iubirii Balantei, ceea ce aduce armonie, predispozitii romantice, forta sexuala, satisfactii in viata sentimentala. Puteti sa aveti parte de o noua iubire sau se readuce in atentie o poveste mai veche. Un rol esential se pare ca il joaca informarea si comunicarea. Profitati la maxim de o luna februarie plina de romantism.

 

Horoscop Balanta februarie 2014 - Cariera si bani

Se pare ca aveti parte de o luna plina cu activitati de tot felul, dar nu va ingrijorati. Aveti energie suficienta, asa ca va puteti apuca de treaba. Va veti ocupa atat de treburile curente si noi initiative, cat si de activitati trecute, dar nefinalizate la vremea respectiva. Uneori, veti fi nevoiti sa reveniti, sa reanalizati, sa cereti intariri. In prima parte a lunii pot aparea diferite incuraturi cu legatura de comunicare, obiecte de birotica, documente, probleme de concentrare, neatentie. Financiar, va descurcati rezonabil si veti beneficia de resurse mai ales spre finalul lunii.

 

Horoscop Balanta februarie 2014 - Sanatate

Prima jumatate a lunii este mai problematica, datorita lui Marte retrograd. Pot sa apara infectii respiratorii, infectii, tulburari de concentrare, de memorie sau de neatentie. Conjunctia lunii februarie 2014 creeaza un teren favorabil altor boli si aduce nativilor Balanta un risc de erori medicale, ca de exemplu analize gresite, diagnostice gresite. Fiti precauti, adoptati un stil sanatos de viata si nu va panicati. Intotdeauna se gasesc solutii de rezolvare favorabila.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: