Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Balanta februarie 2017

Joi, 19 Ianuarie 2017 01:20

Horoscop Balanta februarie 2017

Horoscop Balanta februarie 2017Afla horoscop Balanta februarie 2017. Afla previziunile astrologice pentru luna februarie 2017 pentru zodia Balanta: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Balanta februarie 2017 - Dragoste

In luna februarie 2017 traiti la cote maxime in plan sentimental. Totul sta sub semnul emotiei, iubirii si a pasiunii, gratie influentelor survenite din partea Soarelui si a planetelor Marte, Uranus si Venus. Sunteti vulcanici si sunt momente in care va pierdeti controlul. Incercati sa va temperati, sa va exprimati trairile intr-un mod cat mai natural, fara exagerari si explozii de moment. Va place sa cuceriti si nu ratati nicio ocazie de a va exprima iubirea fata de perechea dvs. Daca sunteti singuri, cu siguranta va place sa filtrati, fiind intr-o cautare a perechii. Comunicati cat mai deschis si fiti cumpatati caci vorbim despre o perioada in care aveti parte de o dragoste cu nabadai.

Horoscop Balanta februarie 2017 - Cariera si bani

In luna februarie 2017 munciti destul de mult, dar rezultatele nu intarzie sa apara. Succesul e aproape, iar norocul va surade. Preferati munca in echipa, colaborarile si asocierile. Indiferent de situatie, luati decizii in urma discutiilor cu partenerii de lucru. Sunteti impulsionati si de rivali, mai ales ca in munca e concurenta. Mizati in principal pe talent, originalitate si creativitate, dexteritate, inteligenta, s.a.m.d. Sunt favorizate activitatile comerciale si creative. Actionati prudent, in baza unei strategii eficiente. Cu siguranta, negocierile, intalnirile de afaceri, drumurile in scop profesional sunt benefice si va aduc satisfactii. Financiar, aveti parte de castiguri frumoase.

Horoscop Balanta februarie 2017 - Sanatate

In luna februarie 2017 ar fi bine sa acordati o atentie marita asupra starii personale de sanatate. Nu e cazul sa va panicati, e mai bine sa preveniti, decat sa tratati. Ar fi bine sa adoptati un stil de viata cat mai echilibrat, cu tot ceea ce semnifica: adoptarea unei alimentatii sanatoasa, practicarea miscarii, acordarea timpului pentru odihna si relaxare, evitarea situatiilor stresante, s.a.m.d. In cazul in care stiti ca suferiti de anumite afectiuni, e bine sa va tratati si sa efectuati un control medical. Evitati excesele de orice fel si incercati sa urmati un tratament pentru intarirea imunitatii.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: