Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Balanta ianuarie 2015

Duminică, 28 Decembrie 2014 05:05

Horoscop Balanta ianuarie 2015

 

Horoscop Balanta ianuarie 2015Afla horoscop Balanta ianuarie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna ianuarie 2015 pentru zodia Balanta: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Balanta ianuarie 2015 - Dragoste

In luna ianuarie 2015 pe plan sentimental pastrati trendul ascendent. Ramaneti la fel de activi si implicati emotional, dand dovada de pasiune, emotie, vitalitate. In a doua jumatate a lunii lucrurile se precipita gratie prezentei lui Venus ce aduce senzualitate. De asemenea, va bucurati de prezenta planetei Mercur, ce aduce voie buna. Asadar, aveti parte de o viata amoroasa plina de culoare si entuziasm la maxim. Accentul cade pe flirt, seductie, creativitate, emotie crescuta, erotism. Daca sunteti intr-un cuplu, vorbim despre o apropiere extraordinara, iar daca sunteti singuri, vorbim despre aparitia perechii. In orice caz, atmosfera e relaxanta, romantica, vioaie, perturbata doar prin unele obligatii de serviciu si eventuale probleme de sanatate.

 

Horoscop Balanta ianuarie 2015 - Cariera si bani

Accentul cade, in luna ianuarie 2015, pe studii, aprofundare si perfectionare. Evident, e nevoie de calm, vigoare, energie, rabdare. Pentru a elabora lucrari e nevoie de concentrare maxima, creatie si imaginatie. Daca doriti sa aveti parte de succes, trebuie sa va canalizati energia si fortele in aceasta directie, sa rezistati tentatiilor, sa nu pierdeti timpul cu altfel de lucruri. Agenda dvs. e incarcata, iar accentul cade pe colaborari, asocieri si munca in grup. Financiar, ar fi bine sa fiti precauti mai ales in a doua jumatate a lunii.

 

Horoscop Balanta ianuarie 2015 - Sanatate

Nu sunteti in punctul dvs. forte in luna ianuarie 2015, insa nu trebuie sa va panicati. Vorbim doar despre un punct sensibil, datorat prezentei lui Marte in casa bolilor Balantei, in conjunctie cu Neptun si Venus. Fiti precauti, moderati si disciplinati mai ales spre finalul lunii si problemele vor fi evitate. Adoptati un stil echilibrat de viata si o alimentatie sanatoasa. Feriti-va mai ales de intoxicatii, infectii si boli infectioase, caci de aici pot sa apara neplacerile. Fiti preventivi si ingrijiti-va cum se cuvine. In acest fel veti evita eventualele probleme. De asemenea, evitati riscurile si excesele de orice fel. In caz de nevoie, apelati la ajutorul specializat al unui medic.

 

Puteti afla ce va prezic astrele pentru anul 2015: caracteristici generale, dragoste, cariera, bani si sanatate citind articolul Horoscop Balanta 2015.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: