Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Balanta iulie 2014

Miercuri, 25 Iunie 2014 13:30

Horoscop Balanta iulie 2014

 

Afla horoscop Balanta iulie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna iulie 2014 pentru zodia Balanta: dragoste, cariera si bani, sanatate.  Afla horoscop Balanta iulie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna iulie 2014 pentru zodia Balanta: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Balanta iulie 2014 - Dragoste

Se anunta o perioada plina de evenimente. Prima jumatate a lunii iulie 2014 este extrem de animata. De pe o parte, furnizeaza momente minunate, pe de alta parte, furnizeaza momente tensionate, caci Marte face trigon cu Venus si careu cu Soarele. Oricum, pare sa fie o perioada importanta pe plan sentimental. Dragostea ocupa un loc special in viata dvs., iar relatiile se afla pe primul plan. La final de luna, pe 28 iulie 2014, Marte paraseste Balanta, astfel ca veti putea rasufla usurati, presiunea se reduce semnificativ, disputele se aplaneaza, iar relatiile devin armonioase.

 

Horoscop Balanta iulie 2014 - Cariera si bani

Luna iulie 2014 pare sa aduca impliniri, gratie prezentei Soarelui si a lui Mercur si Venus in casa carierei Balantei. Reusiti sa va faceti remarcati in aceasta perioada, sunteti pusi in valoare, va implicati in activitati diverse, iar rezultatele sunt deosebite. De cele mai multe ori, deciziile si initiativele sunt influentate de parteneri/colaboratori/asociati/prieteni. In a doua jumatate a lunii va bucurati de popularitate si sprijin din partea celor din jur, iar sansa e de partea dvs. Se pare ca Jupiter intra pe 16 iulie in casa protectiei Balantei si asta e un lucru bun. Va simtiti bine mai ales in societate si preferati sa fiti inconjurati de oameni. Financiar, lucrurile stau bine, iar norocul va surade.

 

Horoscop Balanta iulie 2014 - Sanatate

Sunteti intr-o forma buna din punct de vedere fizic, iar lucrurile stau tot mai bine. Nu sunteti predispusi asupra unor probleme de sanatate. Stresul din ultima perioada se reduce simtitor, astfel ca puteti rasufla usurati. Sosirea lui Jupiter in Leu pe 16 iulie 2014 devine un aliat al Balantelor, mai ales pe plan fizic. La final de luna, va bucurati pe deplin de echilibru, armonie si pace.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: