Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Balanta iulie 2015

Marţi, 30 Iunie 2015 01:25

Horoscop Balanta iulie 2015

Horoscop Balanta iulie 2015Afla horoscop Balanta iulie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna iulie 2015 pentru zodia Balanta: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Balanta iulie 2015 - Dragoste

Luna iulie 2015 pare destul de agitata in plan relational-emotional, caci Marte se afla intr-o pozitie nu tocmai favorabila, formand un aspect stresant cu Pluto si Uranus. Aceasta configuratie aduce cu sine tensiune, provocare si chiar conflict. Bine ar fi sa reusiti sa va mentineti calmul, sa actionati rational, nu impulsiv. Situatia aceasta are loc atat in plan relational, cat si profesional, deoarece aceste laturi se intrepatrund. Fie sentimentele influenteaza alegerile din cariera, fie perechea dvs. va sprijina sau, din contra, va stopeaza initiativele in plan profesional. Solutiile si calea de rezolvare va apartin.

Horoscop Balanta iulie 2015 - Cariera si bani

Se anunta o luna iulie 2015 plina de evenimente. Dati dovada de energie, fiind extrem de activi in plan profesional. Beneficiati de prezenta planetei Marte si a Soarelui, ceea ce aduce cu sine determinare si dinamism. Nimic nu va sta in cale si actionati, dorind cu orice pret sa va atingeti obiectivele. Evident, ceilalti va percep ca pe o autoritate. De asemenea, beneficiati de prezenta planetei Mercur, ceea ce pune accent pe educatie, comunicare, intelect si calatorii cu scop profesional. In orice caz, va bucurati de succes si reusiti sa va faceti remarcati in activitatile de grup. Financiar, nu aveti motive de ingrijorare, doar ca revine in atentie o chestiune mai veche.

Horoscop Balanta iulie 2015 - Sanatate

Se anunta o luna destul de stresanta pentru nativii Balanta. In iulie 2015 munciti mult, va consumati mult, iar aceste lucruri duc la slabirea ritmului. Incercati sa adoptati un stil de viata cat mai echilibrat, astfel incat sa evitati eventualele probleme de sanatate. Nu uitati ca rezervele dvs. de energie sunt limitate. Stabiliti-va prioritatile si nu ezitati sa spuneti NU atunci cand e cazul. E necesar sa munciti pana la epuizare? Dvs. decideti, insa ochii in patru. Mancati cat mai sanatos si nu uitati de perioadele de odihna si relaxare, inclusiv miscare. Nu ar strica un control medical la final de luna, preventiv.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: