Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Balanta iunie 2014

Luni, 26 Mai 2014 14:56

Horoscop Balanta iunie 2014

 

Horoscop Balanta iunie 2014Afla horoscop Balanta iunie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna iunie 2014 pentru zodia Balanta: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Balanta iunie 2014 - Dragoste

Pentru nativii Balanta in iunie 2014 pe plan sentimental nu se anunta vremuri prea linistite. Influenta lui Marte va face ca Balantele sa-si reevalueze relatiile in care sunt implicati. Din pacate modul in care o vor face nu va fi unul prea diplomat, dimpotriva vor fi foarte vehementi si agitati. Asta va face ca in relatia de cuplu sa existe momente mai dificile. Nici prezenta lui Venus, planeta iubirii, nu ii va putea tempera. Se vor simti frustrati, ingrijorati si stresati. Sfatul nostru ar fi acela de a nu lua dezicii radicale in ceea ce priveste relatia in care sunteti implicati, sa lasati sa treaca aceasta perioada mai prost aspectat pe plan sentimental si sa reanalizati problemele de cuplu in perioada viitoare. Lucrurile se vor mai linisti in ultima saptamana a lunii iunie, saptamana in care si Balantele sigure au sansa de a intalni o persoana alaturi de care sa cladeasca o relatie frumoasa.

 

Horoscop Balanta iunie 2014 - Cariera si bani

Pe plan profesional lucrurile par sa mearga mai bine in iunie 2014. Prezenta plantei Soare ii ajuta pe Balante sa fie bine vazuti la locul de munca. Veti fi dornici de a acumula noi cunostinte, de a va implica in proiecte noi. Sunt bine aspectate si calatoriile in strainatate legate de locul de munca. In ultima parte a lunii prezenta lui Marte va determina oscilatii in cariera. Pentru unii asta va insemna mari avansari iar pentru altii dimpotriva, pot sa apara probleme de natura profesionala. Cu banii nu stati excelent, insa daca veti fi suficient de pragmatici si sa va planificati foarte atent cheltuielile veti reusi sa o scoateti la capat.

 

Horoscop Balanta iunie 2014 - Sanatate

In ceea ce priveste sanatatea recomandarea noastra ar fi aceea ce a avea mai multa grija de voi insiva. Pozitia lui Venus in opozitie cu Saturn va va face mai apatici, mai predispusi spre negativism si oarecum mai predispusi la anumite recidive ale unor afectiuni. Starea aceasta mai ciudata pe care o veti resimti va va predispune din pacate si la anumite raniri sau accidentari. Incercati prin toate mijloacele sa va reechilibrati din punct de vedere psihic si restul lucrurilor se vor reabilita de la sine. Incercati sa va pastrati calmul, sa va odihniti si sa va alimentati corespunzator.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: