Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Balanta mai 2014

Luni, 28 Aprilie 2014 00:07

Horoscop Balanta mai 2014

 

Horoscop Balanta mai 2014Afla horoscop Balanta mai 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna mai 2014 pentru zodia Balanta: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Balanta mai 2014 - Dragoste

Se anunta o luna plina de tandrete, iubire, placere si armonie, gratie intrarii lui Venus in casa cuplului Balantei. Se pare ca prezenta lui Venus are cea mai fericita configuratie. Asadar, se accentueaza nevoia de tandrete, se amplifica nevoia de afectiune, creste inclinatia de a fi seducator si sarmant. E o luna cand poti cuceri si seduce. Daca nu esti intr-o relatie, ai mari sanse sa o gasesti, iar daca esti intr-o relatie incercati sa o faceti mai vesela, mai placuta si mai armonioasa. Situatii neasteptate pot sa apara pe la mijlocul lunii mai 2014, deci fiti cu bagare de seama.

 

Horoscop Balanta mai 2014 - Cariera si bani

Luna mai 2014 sta sub semnul lui Jupiter, care continua sa troneze in casa carierei Balantei. Asadar, profitati de sansa aceasta. De asemenea, Marte va favorizeaza, caci isi reia mersul direct pe data de 20 mai. Redeveniti performanti, ambitioasi, competitivi, actionati si sunteti plini de initiativa. Pana atunci, insa, va puteti baza pe bunavointa lui Mercur in ceea ce priveste studiile, relatiile de lucru la distanta, calatoriile. Nu in ultimul rand, va puteti baza chiar si pe Venus, in ceea ce privesc colaborarile si contractele. Financiar, lucrurile decurg bine.

 

Horoscop Balanta mai 2014 - Sanatate

Nu sunteti in forma maxima, insa nici nu va puteti plange. Acest fapt se datoreaza prezentei Soarelui in casa a opta solara. Incercati, asadar, sa va gestionati eficient fortele si energia. Adoptati un ritm de viata modernat, un stil de viata sanatos. Lucrurile incep sa se schimbe incepand cu data de 20 mai 2014, cand Soarele intra intr-o configuratie mai favorabila, iar Marte (planeta energiei) isi reia mersul direct in cadrul zodiei Balanta.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: