Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Balanta mai 2015

Sâmbătă, 11 Aprilie 2015 23:37

Horoscop Balanta mai 2015

 

Horoscop Balanta mai 2015Afla horoscop Balanta mai 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna mai 2015 pentru zodia Balanta: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Balanta mai 2015 - Dragoste

Luna mai 2015 sta sub semnul afectivitatii, iar prezenta lui Venus accentueaza importanta relatiilor pentru nativii Balanta. In aceasta luna sunt posibile interferente de planuri, respectiv intersectarea preocuparilor sentimentale cu cele profesionale. Situatiile sunt diverse: fie vorbim despre o avansare in cariera cu ajutorul cuiva cu care ai o relatie, fie vorbim despre o relatie cu cineva cu statut superior. Prezenta lui Marte aduce cu sine sporirea simturilor. Cu siguranta, veti ajunge sa intelegeti multe lucruri subtile ce tin de psihologie relationala. In a doua jumatate a lunii sunt favorizate calatoriile in scop spiritual si cultural. In acest fel, reusiti sa va destindeti si sa petreceti timpul intr-un mod placut si extrem de agreabil alaturi de persoana draga.

 

Horoscop Balanta mai 2015 - Cariera si bani

In luna mai 2015 succesul e usor de atins. Puteti atinge rezultate extrem de frumoase, fara prea mari eforturi. Venus aduce cu sine sansa, iar influente benefice survin din partea unei persoane feminine ori a cuiva de care sunteti indragostit/a. Un mare avantaj survine din cunostintele dvs. cu statut ridicat, influent cultural si intelectual. Mare accent cade pe activitatile ce implica munca la distanta. Asadar, sunt favorizate calatoriile si colaborarile la distanta. Financiar, lucrurile stau destul de bine, fiind favorizate castigurile din alte surse decat cele obisnuite, precum si investitiile.

 

Horoscop Balanta mai 2015 - Sanatate

In luna mai 2015 tensiunea atinge cote maxime. Fie vorbim despre o suprasolicitare nervoasa, fie vorbim despre situatii ce implica multa atentie si efort, ceea ce duce la dificultati de concentrare si epuizare. Fizic, sunteti destul de slabiti. Asadar, ochii in patru si actionati cat mai echilibrat. Adoptati un stil alimentar cat mai sanatos, acordati timp pentru odihna si miscare. Sunteti capabili de multe, insa nu e cazul sa fortati lucrurile, caci pot sa reapara in atentie unele probleme de sanatate mai vechi. Cel mai bine ar fi sa va stabiliti prioritatile. 


Related news items:
Newer news items:
Older news items: