Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Balanta mai 2017

Luni, 10 Aprilie 2017 00:39

Horoscop Balanta mai 2017

Afla horoscop Balanta mai 2017. Afla previziunile astrologice pentru luna mai 2017 pentru zodia Balanta: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Balanta mai 2017 - Dragoste

Se anunta o luna mai 2017 plina de controverse, gratie influentelor survenite din partea planetei Venus, stapana Balantei, aflata in ciclu retrograd. Ar fi bine sa stiti ce doriti si sa va exprimati opiniile fara ocolisuri, fara sa lasati loc de interpretare. Provocarile se tin lant in aceasta perioada, insa stiti atat de bine ce vreti! E momentul prielnic sa actionati in consecinta de cauza, conform standardelor personale, conform vointelor si sentimentelor pe care le nutriti fata de perechea dvs. si fata de cei dragi! Totusi, nu sunteti impasibili, astfel ca sunteti deschisi schimbarilor si innoirilor, atunci cand situatia o impune. Indiferent de situatie, e bine sa tineti cont de sentimente, dorinte, vise si planuri de viitor!

Horoscop Balanta mai 2017 - Cariera si bani

Se pare ca in luna mai 2017 va bucurati de prosperitate si recunoastere profesionala. Aveti obiective profesionale clare, pe care doriti sa le atingeti cu orice scop. Nimic nu va sta in cale, iar alaturi aveti oameni de incredere ce va sustin neconditionat. E bine, insa, sa actionati in baza unei strategii de lucru bine puse la punct, sa intreprindeti demersuri firesti si clare, fara sa lasati loc de interpretari. Evident, telul esential consta in cresterea resurselor financiare. Nu e deloc rau, dar fiti vigilenti in actiuni, investitii si afaceri. Nu sunt excluse calatoriile la distanta ce prevad activitati de perfectionare si dezvoltare profesionala continua. Se intrevad colaborari la distanta si parteneriate de succes.

Horoscop Balanta mai 2017 - Sanatate

Nu sunteti in elementul dvs. forte in luna mai 2017, dar totul se datoreaza ritmului alert de viata si activitatile pe care le intreprindeti. Doriti sa obtineti succesul, ceea ce reclama un efort fizic si psihic sustinut. Dar, pentru reusita, e bine sa actionati cu precautie. Fiti cat mai destinsi in actiune, tratati lucrurile cu calm, evitati excesele si suprasolicitarile de orice fel, ganditi pozitiv, s.a.m.d. Stresul nu va face deloc bine, asadar, eliminati-l. De asemenea, evitati tensiunile de orice fel, caci nu aduc nimic bun in viata personala. Incercati, pe cat e posibil, sa recurgeti la un stil de viata cat mai sanatos si echilibrat, sa duceti o viata ordonata, mizand pe odihna, relaxare, eficienta, alimentatie sanatoasa, miscare.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: