Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Balanta martie 2015

Miercuri, 18 Februarie 2015 01:14

Horoscop Balanta martie 2015

 

Horoscop Balanta martie 2015Afla horoscop Balanta martie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna martie 2015 pentru zodia Balanta: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Balanta martie 2015 - Dragoste

Luna martie 2015 e plina de emotie, energie, mister, noutate si surprize. Evident, totul sta sub influenta plantelor Marte (dorinta si senzualitate) si Venus (seductie si iubire), precum si a Soarelui – datator de viata. In aceasta perioada viata intima si sentimentala e extem de incarcata, dinamica si plina de evenimente insemnate. Posibil sa fie vorba chiar de actiuni si tendinte pasionale, marcante pentru intreaga perioada a lunii. Posibil sa aveti parte de o noua relatie sau relatia existenta sa treaca printr-un proces de schimbare. Va bucurati de prieteni, oameni dragi aproape, drumuri si calatorii placute, mizand mult pe socializare si comunicare.

 

Horoscop Balanta martie 2015 - Cariera si bani

In luna martie 2015 veti avea parte de activitate intensa. Munciti mult, apar contracte noi si colaborari. Va mobilizati bine mai ales in activitatile de grup, deoarece comunicati usor, sunteti deschisi oricaror provocari si calatorii. De asemenea, reusiti sa tineti piept oricaror infruntari si confuntari directe. Va mentineti pe pozitie indiferent de cauza, astfel ca nu renuntati la tiparul dvs., respectiv: prudenta, diplomatie, seriozitate, munca. In acest fel ajungeti la succes si reusiti sa va faceti remarcati. Financiar, nu sunt motive de ingrijorare.

 

Horoscop Balanta martie 2015 - Sanatate

In luna martie 2015 pare ca debordati de energie, elan si vigoare tinereasca. Totul se datoreaza stilului de viata adoptat, ritmului alert. Prima parte a lunii sta sub influenta plantelor Marte, Uranus si Venus. Evident, sunteti suprasolicitati, manifestand predilectie spre excese si stres. Daca luam in calcul si conjunctia Mercur-Neptun, precum si eclipsa de Soare din casa bolilor Balantei, rezultatul e evident: trebuie sa reactionati imediat, sa va reorganizati stilul de viata si sa produceti schimbari. Asadar, acordati atentie marita asupra starii de sanatate, adoptati un stil echilibrat si ordonat de viata.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: