Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Balanta martie 2017

Joi, 09 Februarie 2017 00:52

Horoscop Balanta martie 2017

 

 

Afla horoscop Balanta martie 2017. Afla previziunile astrologice pentru luna martie 2017 pentru zodia Balanta: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Balanta martie 2017 - Dragoste

In luna martie 2017 vorbim de armonie si fericire in viata de cuplu. Daca sunteti intr-o relatie stabila, vorbim de implinire si iubire deplina. Daca sunteti singuri, aveti mari sanse sa va intalniti perechea. Fie vorbim de reluarea unei vechi relatii, fie vorbim de initierea unei noi relatii cu o persoana recent cunoscuta. Indiferent de situatie, e important sa fiti deschisi in comunicare, sinceri si onesti. In orice caz, vorbim despre o perioada in care analizati mult si despicati firul in patru indiferent de situatie. Aveti multe intrebari si doriti sa aflati raspunsuri daca va aflati in relatia potrivita, daca persoana iubita merita sa va fie alaturi, daca corespundeti standardelor persoanei iubite, etc. Reflectati, comparati si reflectati! Raspunsul e aproape, totul e sa priviti cu atentie!

Horoscop Balanta martie 2017 - Cariera si bani

In luna martie 2017 sunteti extrem de energici si manifestati un interes sporit spre activitatile profesionale. E cert faptul ca aveti idei indraznete, ce se materializeaza in proiecte de succes. Sefii va apreciaza si va dau libertate in decizii si actiune, avand incredere ca veti face treaba buna. Aceste aspecte va mobilizeaza si imprima ratiune si profesionalism. Tindeti sa atingeti toate obiectivele pe care vi le propuneti, reusind sa atingeti succesul prin talent, originalitate, creativitate, pricepere, dexteritate, etc. Sunteti apreciati, iar beneficiile apar involuntar. Mare atentie insa la modul cum va gestionati resursele financiare!

Horoscop Balanta martie 2017 - Sanatate

Luna martie 2017 aduce o oarecare stare de tensiune si irascibilitate. Se pare ca aveti parte de o viata activa, ceea ce aduce o doza de suprasolicitare. Ar fi bine sa adoptati un stil de viata cat mai sanatos si echilibrat. In acest sens, ar fi bine sa va temperati in porniri si sa nu lasati stresul sa puna stapanire pe viata dvs. Stiti prea bine, stresul si agitatia nu aduce nimic bun niciodata, avand efecte negative asupra organismul vostru. Ingrijiti-va mai mult si acordati o atentie mai mare asupra starii personale de sanatate. Gestionati-va timpul cat mai eficient si acordati prioritate activitatilor ce includ miscarea, odihna si relaxarea. In rest, ganditi optimist si totul va fi bine!

 


Related news items:
Newer news items:
Older news items: