Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Balanta noiembrie 2013

Vineri, 01 Noiembrie 2013 23:56

Horoscop Balanta noiembrie 2013

 

Afla horoscop Balanta noiembrie 2013. Afla previziunile astrologice pentru luna noiembrie 2013 pentru zodia Balanta: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Balanta noiembrie 2013 - Dragoste

Nativii Balanta trec in luna noiembrie 2013 printr-o perioada mai discreta pe plan sentimental. Posibil sa participati la un eveniment de familie sau sa aveti parte de musafiri. Exista in aceasta perioada tendinta de a se baga in relatia dvs. diverse persoane, de exemplu, parintii. Comunicarea este greoaie in viata de cuplu, exista inclinatii spre teama, chiar deceptie, datorita prezentei lui Marte. Perechea dvs. poate sa treaca printr-o prioada mai dificila, ca urmare a unor probleme profesioanale, boala, etc. Asadar, rabdare.

 

Horoscop Balanta noiembrie 2013 - Cariera si bani

Pe plan profesional nativii Balanta merg bine, iar prezenta lui Jupiter aduce conjuncturi favorabile care reusesc sa va puna in lumina, sa va aduca aprecieri, prestigiu si faima. Lucrurile merg inainte in virtutea inertiei, initiativele nu sunt punctul dvs. forte in aceasta perioada. Apar preocupari legate de bani, faci planuri financiare pe care mai tarziu le schimbati, pierdeti timpul in actiuni si complicatii neasteptate, faceti calcule si le reluati, etc.

 

Horoscop Balanta noiembrie 2013 - Sanatate

Nativii Balanta parcurg o perioada in care se resimte o stare de agitatie interioara. Va este greu parca sa va relaxati si este posibil sa aveti probleme de somn, datorita prezentei lui Marte. Sunteti predispusi la raniri, contaminari, inflamatii, infectii. Problemele aparute nu ar trebui sa fie grave deoarece stapanul casei sanatatii Balantei este bine pozitionat si controleaza, se pare, situatia. Totusi, atentie mare si feriti-va de excese de orice fel.  


Related news items:
Newer news items:
Older news items: