Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Balanta noiembrie 2014

Joi, 23 Octombrie 2014 01:17

Horoscop Balanta noiembrie 2014

 

Horoscop Balanta noiembrie 2014Afla horoscop Balanta noiembrie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna noiembrie 2014 pentru zodia Balanta: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Balanta noiembrie 2014 - Dragoste

Luna noiembrie 2014 nu pare sa fie o perioada prea romantica pentru nativii Balanta, insa nu se stie ce surpize pot sa apara. Oricum, familia si casa ocupa pozitiile primordiale in viata dvs., indiferent de caz: achizitii, reparatii, transformari etc. Prima parte a lunii pare sa fie mai incomoda din punct de vedere relational, insa nu disperati, deoarece in a doua jumatate a lunii veti compensa lucrurile pe deplin. De mare ajutor e prezenta si configuratia planetei Venus (planeta iubirii) ce formeaza un frumos triunghi cu Uranus, precum si pozitia cu Jupiter. E posibil ca cunoasteti pe cineva sau sa se iveasca un motiv de fericire nesperata.

 

Horoscop Balanta noiembrie 2014 - Cariera si bani

In luna noimebrie 2014 lucrurile parca incep sa se miste in planul carierei si mai ales financiar. Mai ales in prima parte a lunii va bucurati de anumite castiguri mai consistente. Banii au o destinatie clara: investitie in locuinta, firma sau achizitionare de bunuri de folosinta indelungata. In a doua parte a lunii atingeti apogeul. Aveti parte de multe impliniri, iar avantajele financiare se ivesc prin intermediul celor din jurul dvs. (sponsorizari, cadouri, etc.). De asemenea, veti obtine contracte noi si va veti implica in noi colaborari si asocieri, cu sansa de reusita. Succesul survine mai ales din activitatile colective de organizatie, cu accent pe prestatii intelectuale si chiar din comunicare. Aveti noroc in negocieri, semnare de  contracte, examene etc. E posibil sa legati noi relatii, sa va faceti noi cunostinte si sa intreprindeti calatorii utile.

 

Horoscop Balanta noiembrie 2014 - Sanatate

Nu sunteti foarte energici in luna noiembrie 2014, insa stiti sa va mobilizati si sa va gestionati eficient resursele. Va descurcati excelent, insa fiti cu bagare de seama la starea de sanatate. Adoptati un stil echilibrat de viata si fiti precauti mai ales in prima parte a lunii, deoarece sunteti predispusi spre evenimente mai neplecute, precum criza, conflict, bulversare. Incercati sa ma mentineti intr-o stare de optimism si buna dispozitie. Acordati-va timp pentru relaxare si faceti miscare pentru a va mentine tonusul fizic si psihic ridicat.  


Related news items:
Newer news items:
Older news items: