Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Balanta noiembrie 2015

Miercuri, 07 Octombrie 2015 00:57

Horoscop Balanta noiembrie 2015

Horoscop Balanta noiembrie 2015Afla horoscop Balanta noiembrie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna noiembrie 2015 pentru zodia Balanta: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Balanta noiembrie 2015 - Dragoste

Luna noiembrie 2015 pare sa fie destul de animata si controversata in plan relational. Acum e totul frumos, imediat totul e iritant. Totul tine de dvs. si modul cum tratati lucrurile. In orice caz, eventualele probleme isi gasesc rezolvare odata cu trecerea timpului, plus ca e nevoie de rabdare in relatie cu perechea dvs. Ar fi bine sa va pastrati calmul, sa va stapaniti emotiile si sa evitati ciocnirile de opinii si incapatanari. Dar, acestea trec repede si chiar pot sa fie ingredientul necesar pentru restabilirea pasiunii. Accentul cade in aceasta perioada mai degraba pe viata de familie si interesele spirituale, dominandu-pe cele profesionale.

Horoscop Balanta noiembrie 2015 - Cariera si bani

In luna noiembrie 2015, pentru reusita in cariera, e nevoie de vointa, ambitie si perseverenta. Aveti idei, nu va dati in laturi de la munca, insa trebuie sa aveti rabdare si curaj pentru a face fata provocarilor. Datorita eclipsei de luna, sunt posibile schimbari de statut la jobul actual si chiar schimbarea locului de munca. Oamenii de afaceri ar putea sa schimbe natura profesiei. Financiar, pot exista mici probleme, datorate unor cheltuieli legate de o cauza nobila. Dar, dvs. sunteti stapanul si trebuie sa decideti care e calea de urmat si ce masuri trebuie sa intreprindeti pentru atingerea scopurilor si reusita. In orice caz, cei din jur nu opun rezistenta.

Horoscop Balanta noiembrie 2015 - Sanatate

In luna noiembrie 2015 nu par sa existe probleme de sanatate pentru nativii Balanta. Nu trebuie sa va faceti griji in aceasta privinta, insa nu ar strica sa efectuati un control medical preventiv si sa realizati cateva investigatii. In ceea ce va priveste, cele mai eficiente remedii sunt cele naturiste. Ar fi foarte bine daca v-ati decide sa incepeti sa practicati un sport. Timpul dedicat acestei activitati va poate fi foarte atat de util atat din punct de vedere fizic cat si psihic.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: