Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Balanta noiembrie 2016

Duminică, 09 Octombrie 2016 22:11

Horoscop Balanta noiembrie 2016

Horoscop Balanta noiembrie 2016Afla horoscop Balanta noiembrie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna noiembrie 2016 pentru zodia Balanta: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Balanta noiembrie 2016 - Dragoste

In luna noiembrie 2016 pasiunea survine in vietile voastre gratie influentelor survenite de la planeta Marte. Se pare ca veti parcurge o perioada destul de intensa in plan sentimental / relational. Vorbim despre amplificarea trairilor afective, a emotiilor si a dragostei. Daca sunteti intr-o relatie stabila, va bucurati de momente de iubire si iesiri romantice in doi. Daca sunteti singuri, aveti mari sanse sa va intalniti perechea. Indiferent insa de situatie, tentatiile sunt mari. Incercati sa nu va lasati dusi de val, caci sunt posibile flirturi si aventuri trecatoare ce va pot afecta pe viitor viata de familie. Cu siguranta, traiti clipa, raspundeti provocarilor, iar evenimentele se succed pe neasteptate, intr-un ritm alert. Pentru binele vostru si a celor din jur, evitati exagerarile.

Horoscop Balanta noiembrie 2016 - Cariera si bani

In luna noiembrie 2016 sunteti destul de activi la locul de munca. Aveti mult de lucru si va implicati in numeroase proiecte si parteneriate, dar beneficiile nu intarzie sa apara. Norocul va surade in aceasta perioada, caci beneficiati de prezenta favorabila a Soarelui si a planetelor Jupiter si Marte in casa carierei. Succesul e aproape, iar pentru reusita mizati pe atuurile personale, precum: creativitate, talent, dexteritate, etc. Evident, va plac activitatile ce au legatura cu preocuparile dvs. intelectuale si latura artistica. Atrageti in jur oameni de valoare, ce va ajuta si va sustin neconditionat. Nu va sperie micile piedici si impedimente, dar nici competitia si concurenta. Din contra, va mobilizeaza si chiar va favorizeaza. Totusi, incercati sa pastrati echilibrul si nu defavorizati familia in favoarea muncii si castigurilor.

Horoscop Balanta noiembrie 2016 - Sanatate

Se pare ca in luna noiembrie 2016 nu trebuie sa va faceti mari probleme cu privire la starea de sanatate. Dispuneti de rezistenta fizica, iar moralul e ridicat, ceea ce va ajuta in rezolvarea diverselor sarcini si activitati de zi cu zi. Pur si simplu, debordati de energie, munciti mult, insa incercati sa nu exagerati. Evitati suprasolicitarile de orice fel, caci doar produc neplaceri si inconveniente. Stresul si presiunea de la locul de munca isi spun cuvantul si va pot influenta viata de familie. Incercati sa separati lucrurile, sa trasati o linie intre viata profesionala si viata personala. Pastrati-va doza de optimism si buna dispozitie, petrecand momente frumoase si linistite alaturi de cei dragi. Acordati mai mult timp pentru odihna, miscare, relaxare si nu ratati iesirile la distractie.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: