Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Balanta octombrie 2013

Sâmbătă, 28 Septembrie 2013 14:07

Horoscop Balanta octombrie 2013

 

Afla horoscop Balanta octombrie 2013. Afla previziunile astrologice pentru luna octombrie 2013 pentru zodia Balanta: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

 

Horoscop Balanta octombrie 2013 - Dragoste

Octombrie 2013 nu aduce mari schimbari pe plan sentimental fata de luna anterioara. Emotiile sunt puternice, iar pasiunea, starea de bine, complicitatea, prietenia, distractia si pofta de viata persista. Exista comunicare, ceea ce favorizeaza relatia, iar prietenii au influente asupra vietii de cuplu (sfatuitori, mediatori, samd). In partea a doua a lunii, datorita prezentei lui Marte, se pierde din stralucire. Astfel, pot sa apara stari de deziluzie, inactivitate, singuratate. E posibil sa apara o relatie secreta.

 

Horoscop Balanta octombrie 2013 - Cariera si bani

Lucrurile par sa fie pe fagas normal pe plan profesional pentru nativii Balanta in luna octombrie 2013. Pot sa apara sanse de avansare in cariera. De aceea, e bine sa fii mereu la inaltime, sa iti pui in valoare capacitatile si performantele, sa te implici activ, sa iei parte la proiecte indraznete si mari. Prezenta lui Venus aduce beneficii si iti ofera satisfactii, punctele forte fiind comunicarea, informarea, intelectul, miscarea. Esti in cautare de crestere a veniturilor, dar atentie la promisiuni, colaborari, garantii, documente si acte oficiale. Nu este o perioada buna pentru tranzactii.

 

Horoscop Balanta octombrie 2013 - Sanatate

Nativii Balanta se bucura in prima jumatate a lunii octombrie 2013 de o forma fizica excelenta. Dupa aceasta perioada, apar insa ceva probleme deoarece rezistenta fizica scade, energia este variabila, iar puterea de concetrare lasa de dorit. Pot sa apara riscuri de infectie, intoxicatie, contaminare, oparire, etc. Acorda asadar atentie starii de sanatate, adopta un stil de viata sanatos, ai grija cu medicamentele si bauturile alcoolice. Ai grija chiar la cea mai mica zgarietura.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: