Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Balanta octombrie 2014

Vineri, 19 Septembrie 2014 21:18

Horoscop Balanta octombrie 2014

 

Horoscop Balanta octombrie 2014Afla horoscop Balanta octombrie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna octombrie 2014 pentru zodia Balanta: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Balanta octombrie 2014 - Dragoste

Luna octombrie 2014 pare sa stea sub semnul imprevizibilului. Viata sentimentala e plina si  provocatoare. Acum e liniste, acum e agitatie, dar veti avea puterea sa gasiti echilibrul. Prezenta lui Venus va avantajeaza, fiind deosebit de atractivi si inimosi. Posibil sa aveti parte de unele schimbari si evenimente semnificative in aceasta luna, caci eclipsa de Luna aduce opozitie in plan relational. De asemenea, beneficiati de prezenta favorabila a lui Marte ce formeaza trigon cu Jupiter si Uranus.

 

Horoscop Balanta octombrie 2014 - Cariera si bani

Se pare ca luna octombrie 2014 e activa in planul carierei. Sunteti energici si derulati multe activitati. Marte va sare in ajutor, inarmandu-va cu forta, initiativa, entuziasm. In conlucrare cu Jupiter si Uranus, Marte va ajuta sa puneti in practica idei, sa colaborati cu ceilalti si sa obtineti succesul. Totusi, nu e totul asa cum sperati. Surprize pot sa apara datorita eclipselor de Soare si de Luna din aceasta luna. Totul e dinamic si pot interveni schimbari bruste, fiti doar deschisi spre innoire si adaptare, astfel incat sa va atingeti scopurile.

 

Horoscop Balanta octombrie 2014 - Sanatate

Nu duceti lipsa de energie, insa luna octombrie 2013 pare sa fie agitata, ceea ce duce si la stres, nervozitate, respectiv lipsa de armonie. Toate acestea se rasfrang asupra starii dvs. de sanatate, ducand la perturbari ale organismului (insomnii, aritmii, crampe etc.). De asemenea, fiind intr-o stare alerta permanenta, sunteti spredispusi la accidentari, datorita neatentiei si a grabei sporite. Incercati sa atingeti echilibrul in viata dvs. si acordati timp pentru odihna. Nu in ultimul rand, ar fi bine sa mancati sanatos, sa va relaxati si sa va pastrati calmul in orice situatie.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: