Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Balanta octombrie 2015

Miercuri, 16 Septembrie 2015 21:21

Horoscop Balanta octombrie 2015

Horoscop Balanta octombrie 2015Afla horoscop Balanta octombrie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna octombrie 2015 pentru zodia Balanta: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Balanta octombrie 2015 - Dragoste

Luna octombrie 2015 pare sa fie aducatoare de sansa si implinire in plan sentimental. Influentele survin din partea planetelor Marte, Venus si Jupiter. Acestea aduc iubire, emotie, armonie si reusita. Dar, aceasta conjunctie astrala are loc in casa a douasprezecea a Balantei, ceea ce inseamna ca implinirea fie este secreta, fie insotita de limite si restrictii. In mod clar vorbim despre o relatie interzisa, privita cu ochi nu tocmai buni de catre cei din jur. Asadar, atentie ce va doriti si nu va lasati dusi de val. Dragostea e frumoasa si mareata, dar nu uitati ca e si oarba. Aceeasi conjunctie aduce reusita in plan profesional si rezolvarea unor probleme medicale existente.

Horoscop Balanta octombrie 2015 - Cariera si bani

In luna octombrie 2015 sansa va surade, iar succesul e usor de atins. Totul depinde doar de dvs. si felul cum actionati in acest sens. Marele benefic e Soarele, ce aduce stralucire si evidentiere in cariera. Reusiti cu usurinta sa va impuneti si sa va faceti remarcati in colectivitate. Atuurile principale sunt talentul si capacitatile de lider / organizator. De asemenea, sunt favorizate activitatile intelectuale, comunicarea si calatorii de afaceri, mai ales ca Mercur isi reia mersul direct inca din prima decada a lunii. Aveti idei originale si moduri inedite de actiune, semn ca sunteti capabili de innoiri si reusite marete. Nu in ultimul rand, vorbim despre o perioada buna pentru intalniri de lucru, colaborari si parteneriate, examene si activitati la distanta. Dispuneti de energie, indemanare, agilitate si cautati in permanenta sa aveti activitate.

Horoscop Balanta octombrie 2015 - Sanatate

Se anunta o luna octombrie 2015 activa, plina de energie si vitalitate. Nimic nu pare sa va destabilizeze echilibrul si starea de sanatate. Evident, beneficiati de influente favorabile din partea Soarelui si a planetei Mercur. Pe de o parte, acestea va confera chef de viata, agerime, iuteala la minte, dorinta de comunicare, iar pe de alta parte, acestea va confera prospetime si putere. Totusi, nu trebuie sa fiti pasivi, caci pericolele pot sa apara, mai ales ca trio-ul Marte-Jupiter-Venus se pozitioneaza in casa a douasprezecea a Balantei. Sunteti predispusi spre excese si imprudente, iar aceste aspecte aduc doar neplaceri si probleme nedorite. Asadar, prudenta si stil de viata echilibrat si sanatos ...


Related news items:
Newer news items:
Older news items: