Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Balanta septembrie 2013

Marţi, 20 August 2013 15:45

Horoscop Balanta septembrie 2013

 

Afla horoscop Balanta septembrie 2013. Afla previziunile astrologice pentru luna septembrie 2013 pentru zodia Balanta: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Balanta - Dragoste

Se pare ca prima parte a lunii septembrie 2013 este excelenta pentru relatiile amoroase pentru nativii Balanta datorita prezentei lui Venus. Sunt avantajate relatiile vechi, insa nici cele recente sau cele neoficiale nu par sa fie saracite, din contra, sunt destul de nabadaioase. Indiferent de situatia in care va aflati, sunt asteptate evenimente speciale si deosebite in jurul datei de 8 septembrie 2013. Restul lunii sta sub semnul contradictiilor. Apar probleme mai ales in exprimarea sentimentelor, apar discrepante intre nevoile sufletesti si cele trupesti, precum si stari de slabiciune, neputinta, dezamagire. Actionati rational, discutati problemele cu perechea, fiti deschisi la comunicare.

 

Horoscop Balanta - Cariera si bani

Ati acumulat energie peste vara, iar toamna vine cu forte proaspete pentru nativii Balanta. Septembrie 2013 incepe cu dorinta de munca,  inteligenta, capacitate, energie, indemanare. Ajungeti la locul de munca un fel de “vedeta”. Cu toate acestea, nu sunt excluse divergentele si conflictele. Acordati atentie mai mare mai ales la relatiile cu superiorii dvs., nu actionati impulsiv. Cu banii stati bine, sunt favorizate investitiile, insa nu si castigurile prin jocuri de noroc, speculatii, munca necinstita.

 

Horoscop Balanta - Sanatate

Nativii Balanta se bucura de exuberanta si dispun de energie nebuna in septembrie 2013. Faceti sport, mergeti la sala, participati la drumetii si calatorii. In acest fel acumulati multa energie fizica pe care o puteti canaliza spre alte domenii de activitate. Acordati atentie sanatatii dumneavoastra, pare sa fie o luna potrivita pentru investigatii medicale, analize, tratamente, diete, ingrijire corporala.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: