Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Balanta septembrie 2014

Miercuri, 20 August 2014 13:31

Horoscop Balanta septembrie 2014

 

Horoscop Balanta septembrie 2014Afla horoscop Balanta septembrie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna septembrie 2014 pentru zodia Balanta: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Balanta septembrie 2014 - Dragoste

Luna septembrie 2014 pentru nativii Balanta in ceea ce priveste dragostea sta sub influenta planetei Venus. Acest aspect se va traduce printr-o forma de discretie. Veti incerca sa iubiti, sa fiti romantici dar toate astea in intimitatea familiei departe de ochii celorlalti. E ca si cum veti simti nevoia sa va creati o lume restransa, un fel de glob de cristal, o fuga departe de lumea dezlantuita. Pentru nativii Balanta singuri prima parte a lunii va fi una destul de anosta. Abia spre sfarsitul lunii viata voastra sociala va fi mai dinamica si astfel exista posibilitatea de a intalni pe cineva. Nu va aruncati insa cu capul inainte, incercati sa va detasati putin de tavalugul atractiei si sa priviti/analizati cu atentie persoana respectiva. Asta va va scuti pe viitor de o deceptie.

 

Horoscop Balanta septembrie 2014 - Cariera si bani

In ceea ce priveste cariera luna septembrie 2014 va fi pentru cei din Balanta una foarte bine aspectata. Veti fi foarte preocupati de tot ceea ce tine de autoperfectionare intelectuala. Veti citi mai mult, veti studia, veti cerceta si veti incerca sa creionati un plan profesional bine structurat. Si la capitolul comunicare veti sta foarte bine. Veti reusi sa va comunicati foarte eficient ideile iar cei de la locul de munca le vor aprecia. Bine aspectate sunt si calatoriile atat in tara cat si in exterior. Aceasta energie pozitiva va va face mai vizibili in ochii superiorilor si in special in partea a doua a lunii sunt sanse de avansare in cariera. Financiar veti fi destul de echilibrati. In ultima parte a lunii este posibil sa castigati ceva bani la care nu va asteptati.

 

Horoscop Balanta septembrie 2014 - Sanatate

Efortul sustinut pe care il veti depune la locul de munca isi va pune amprenta asupra starii de sanatate. Chiar daca la nivel intelectual va simtiti foarte energici si creativi nu uitati sa acordati si corpului atentia cuvenita. Nu sariti peste orele de masa, este important sa va alimentati corespunzator. Si odihna este foarte importanta. Daca nu veti fi atenti spre sfarsitul lunii este posibil sa apara probleme. Organismul va fi mult mai slabit, imunitatea va scadea si astfel exista riscul sa va imbolnaviti.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: