Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Berbec 2012

Luni, 08 August 2011 21:06

Horoscop Berbec 2012

 

Afla ce iti prezic astrele pentru semnul tau zodiacal, afla azi horoscop 2012 berbec.

 

Horoscop Berbec - Caracteristici generale 2012 

Anul 2012 va fi un an important pentru Berbeci si plin de schimbari. Viata dumneavoastra va deveni mai armonioasa si veti simti dorinta de a va pune ordine in viata si de a exclude tot ceea ce va deranjeaza si este inutil in ea. Veti fi inzestrat cu un simt al realismului extrem de puternic care se datoreaza lui Jupiter si care va face ca totul sa mearga ca pe roate. Pana in iunie 2012, Jupiter va influenta casa a 2-a, ajutandu-va sa va imbunatatiti situatia financiara, iar din iunie casa a 3-a, favorizand comunicarea si relatiile interumane. Va fi o perioada de expansiune mentala si intelectuala, veti fi mult mai pozitiv, mai receptiv si in consecinta viata dumneavoastra se va schimba in bine.

 

Horoscop Berbec - Dragoste 2012

Anul 2012 se anunta unul mai stabil in ceea ce priveste latura sentimentala. Dupa tornadele din 2011 care v-au afectat viata afectiva urmeaza o perioada mai senina. Succesul in dragoste pe care il veti avea in 2012 va deveni o baza pentru celelalte domenii ale vietii. Veti avea capacitatea de a analiza mult mai atent si de a reactiona pozitiv, astfel ca relatiile dumneavoastra vor fi mult mai armonioase. Impulsurile lui Marte va vor determina sa fiti luati de un val puternic de iubire. Daca sunteti implicat intr-o relatie, acum este momentul potrivit de a dialoga deschis cu partenerul si de a va consolida relatia. Tranzitul lui Saturn va face ca pana in octombrie 2012 sa simtiti o presiune dura din partea partenerului, dar daca prin diplomatie si compromis veti face ca relatia sa reziste acestui transit, veti observa ca ea va deveni mult mai solida si mai stabila. Daca sunteti singuri si inca nu v-ati gasit jumatatea sunt sanse mari ca aceasta sa isi faca aparitia in 2012, in special inspre mijlocul anului. Astfel, o intalnire intamplatoare poate trece cu usurinta de la prietenie la iubire. Prezenta lui Uranus in Berbec va va face sa deveniti uneori rebeli si radicali, in special cu persoanele care nu va respecta nevoie de libertate si independenta.

 

Horoscop Berbec - Cariera 2012

Nu trebuie sa ezitati sa va exprimati creativitatea si pe plan profesional. Astfel, cariera dumneavoastra ar putea cunoaste imbunatatiri, in special dupa al doilea trimestru al anului. Este important sa va extindeti orizontul si sa colaborati cu oamenii influenti din jurul vostru. Trebuie sa fiti constienti ca orice salt in cariera implica multa munca si discilina. De asemenea, este necesara perfectionarea permanenta. Incercati sa identificati noile oportunitati de afaceri si sa actionati doar dupa o analiza atenta.

 

Horoscop Berbec - Bani 2012

Se anunta un an destul de bun pe plan financiar, insa, in 2012 Berbecii trebuie sa evite afacerile si operatiunile dubioase, deoarece Saturn ar putea sa ii taxeze pentru lipsa de responsabilitate si seriozitate. De asemenea, speculatiile de pe piata valutara si bursiera au putine sanse de reusita. Trebuie sa constientizati ca este bine sa va bazati doar pe resursele financiare proprii si sa nu contati pe resursele financiare ale celorlalti. O posibila crestere a veniturilor poate avea loc in perioada aprilie-mai 2012 si este recomandata maxima prudenta in ultimele luni ale anului in ceea ce priveste chestiunile financiare. Anul acesta este insa momentul ideal sa demarati propria afacere cu conditia de a analiza foarte atent toate aspectele.

 

Horoscop Berbec - Sanatate 2012

Majoritatea nativilor din Berbec vor avea parte de o stare buna de sanatate in 2012. Pentru acest lucru insa este esential sa realizeze un echilibru in viata lor si sa adopte un regim alimentar adecvat. Nu uitati sa acordati atentie si odihnei si relaxarii. Un corp vitalizat va trece mult mai usor peste eventualele probleme de sanatate. Pentru bolnavii cronici o perioada favorabila de tratament este vara anului 2012. De asemenea, ei pot apela cu incredere la metode terapeutice noi.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: