Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Berbec 2017

Luni, 03 Octombrie 2016 16:13

Horoscop Berbec 2017

Horoscop Berbec 2017Descopera predictiile astrale si horoscopul pe 2017 pentru zodia Berbec: previziuni generale, dragoste, cariera, bani si sanatate.

Horoscop Berbec 2017 - Previziuni generale

2017 pare sa fie anul schimbarii, cu impact pe toate planurile. Evident, totul e urmarea fireasca a schimbarii modului de gandire, simtire si traire. In sfarsit, reusiti sa fiti stapani pe situatie si va simtiti capabili sa revolutionati lumea. Nevoia de afirmare, recunoastere personala, independenta in actiune par sa va avantajeze. Totusi, ar fi bine sa fiti vigilenti si prudenti in demersurile intreprinse, mai ales in lunile mai si noiembrie 2017.

Incercati sa ajungeti la o armonizare a planurilor trecut-prezent-viitor. Tineti cont de experientele trecute si luati lucrurile bune, mizati pe prezent si acordati atentie actiunilor intreprinse, incredeti-va in viitor si dovediti ca sunteti capabili. Pentru a ajunge la rezultatele dorite e nevoie de rabdare si perseverenta. Adoptati strategii clare de lucru, stabiliti-va o echipa solida si rezultatele nu vor intarzia sa apara. Aveti alaturi oameni de valoare si, bineinteles, oamenii dragi. Acestia va sustin si va incurajeaza neconditionat. Important e sa va gasiti echilibrul si sa va definitivati liniile directive dupa care va conduceti viata.

In prima jumatate a anului 2017 sunteti in permanenta schimbare, aflandu-va intr-o permanenta cautare. Nu sunteti foarte stabili in idei si conceptii, iar acest lucru se resimte in desele modificari de planuri si optiuni. Dar, nu e cazul sa va panicati. Sunt lucruri firesti si normale, iar finalul de an aduce stabilitate si echilibru deplin, reusind sa stabiliti concluzii clare, sa aplicati cu succes tot ceea ce ati insusit. Reusiti sa va afirmati in cariera, sa va imbunatatiti viata personala si sa va stabiliti prioritatile. Aceasta schimbare nu e privita cu ochi buni de toti cei din jurul dvs., dar e firesc si acum puteti sa va dati seama de cine va e aproape si cine nu. Martie, septembrie si noiembrie 2017 par sa fie lunile cu impact decisiv. Luati lucrurile ca atare si eliminati orice sursa ce contravine ideilor personale, ce aduc stagnare si piedici in evolutie. Nu uitati insa ca trebuie sa fiti constanti, fideli ideilor impartasite si nu luati decizii pripite.

Horoscop Berbec 2017 - Dragoste

Inclusiv in plan emotional, relational sunteti in schimbare. E momentul sa va reevaluati starea si sa luati decizii categorice in viata (va casatoriti sau nu, divortati sau nu, va aventurati in relatii la distanta sau nu, etc.). Tentatiile sunt mari, indiferent de situatia civila in care va aflati (intr-o relatie oficiala sau singuri). Situatia e cu atat mai complicata, cu cat sunteti implicati intr-o relatie. Ca in orice relatie, sunt posibile momente intense afectiv si momente de criza. In acestea din urma, in dorinta acuta de schimbare, puteti cadea prada unor iubiri trecatoare/aventuriere, dar si unor iubiri mai vechi, pe care le luati drept consolare. Pentru evolutie comuna si dezvoltare afectiva ar trebuie insa sa mizati pe incredere si sprijin reciproc. Ar fi bine sa va intelegeti cu perechea dvs., sa va sustineti reciproc, sa actionati cu prudenta. Orice imprudenta aduce tristete, probleme in viata de cuplu si chiar separare. Totusi, sunt posibile si reveniri si impacari, dar nu fac bine. Odata ce s-a instalat minciuna, neincrederea, infidelitatea, etc. lucrurile nu au cum sa fie la fel, chiar daca se iarta. Martie, aprilie, iulie, august si septembrie 2017 par sa fie lunile de foc. Vorbim despre pasiune, iubire, flirt, placere maxima, atractie, s.a.m.d.

Horoscop Berbec 2017 - Cariera

Cu siguranta, in anul 2017 sunteti in plina ascensiune profesionala. Pentru aprofundarea si consolidarea cunostintelor nu ezitati nicio secunda sa studiati, sa urmati cursuri de formare continua si perfectionare pentru evolutie in cariera, dezvoltare personala si profesionala. Financiar, va bucurati de castiguri frumoase mai ales spre finalul anului 2017.

Horoscop Berbec 2017 - Sanatate

In privinta starii de sanatate, nu aveti motive de ingrijorare, dar se recomanda prudenta pe tot parcursul anului, asa cum e si firesc, si e bine sa acordati o atentie marita sanatatii in lunile ianuarie, aprilie, august si decembrie 2017. In cazul unor inconveniente si neplaceri, nu ezitati sa apelati la un control medical efectuat de specialisti, astfel incat sa evitati eventualele probleme. Nu ar strica sa eventuati analizele medicale, sa practicati un sport, sa imbinati utilul cu placutul, munca cu odihna.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: