Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Berbec aprilie 2015

Duminică, 08 Martie 2015 15:31

Horoscop Berbec aprilie 2015

 

Horoscop Berbec aprilie 2015Afla horoscop Berbec aprilie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna aprilie 2015 pentru zodia Berbec: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Berbec aprilie 2015 - Dragoste

Debutul lunii aprilie va fi unul spectacular pentru nativii Berbec gratie cuadratului dintre Soare si Pluton care va avea loc pe 5 aprilie. De fapt, Soarele se va afla in casa Berbecului in prima parte a lunii ceea ce aduce o serie de influente pozitive pe toate planurile. Pentru cupluri este momentul reaprinderii flacarii iubirii. Este un bun prilej pentru a rezolva neintelegerile, pentru a va cladi o relatie mai stabila, pentru a simti din nou mai pregnant fiorul dragostei. Pentru nativii singuri va fi o perioada in care vor fi foarte activi, vor iesi, se vor distra, vor cocheta si filtra. Pot iesi si scantei. Fie ca e vorba doar de o aventura, fie de ceva mai serios Berbecii vor trai cu intensitate momentul. Spre finalul lunii apele se mai aseaza, va fi o perioada mai linistita in sanul familiei.

 

Horoscop Berbec aprilie 2015 - Cariera si bani

Profitati de conjunctura favorabila de care aveti parte pe plan profesional la inceputul lunii aprilie 2015. Prezenta Soarelui, trigonul pe care il face cu Jupiter pe 2 aprilie poate insemna pentru voi o zi in care aveti mari sanse de avansare profesioanala, de succes in afacerile personale sau intrarea in posesia unor sume de bani neasteptate etc. Dispuneti de energia necesara pentru a face fata tuturor solicitatilor la locul de munca, aveti initiativa si capacitatea de a discerne foarte lucid oportunitatile de afaceri. A doua parte a lunii va fi mult mai solicitanta. Veti fi pusi in situatia de a face fata unor provocari neasteptate, unor situatii stresante, chiar si conflicte cu unii membrii ai echipei. Incercati sa va ponderati reactiile pentru a nu genera probleme mai mari. Incercati sa va linistiti si sa nu puneti, metaforic vorbind, “paie pe foc”.

 

Horoscop Berbec aprilie 2015 - Sanatate

Cu sanatatea veti sta destul de bine in luna aprilie 2015. Este posibil sa va supere doar mici afectiuni de sezon: gripe, viroze sau alte tipuri de afectiuni respiratorii. Prezenta Soarelui in prima parte a lunii va confera o vitalitate sportita, rezistenta fizica si psihica. Va recomandam sa fiti mai precauti in data de 18 aprilie, cand va fi Luna noua in Berbec. Acest aspect astral se poate traduce fie prin evenimente foarte placute, fie neplacute. Circulati cu atentie, manipulati lucrurile cu precautie pentru a elimina pericolul unor accidentari.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: