Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Berbec aprilie 2016

Vineri, 12 Februarie 2016 01:40

Horoscop Berbec aprilie 2016

Afla horoscop Berbec aprilie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna aprilie 2016 pentru zodia Berbec: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Berbec aprilie 2016 - Dragoste

Luna aprilie 2016 sta sub semnul armoniei si a pasiunii. De asemenea, mizati pe puterea de seductie, caci reusiti sa va faceti remarcati. Atrageti atentia cu destul de multa usurinta, iar norocul in dragoste va surade. Evident, beneficiati de prezenta favorabila a planetei Venus si a Soarelui, ceea ce aduce iubire, bucurie, satisfactie, placere si relatii fara obligatii. Daca va aflati intr-o relatie, nu aveti motive de ingrijorare. Din contra, totul decurge conform asteptarilor, iar realizarile pe plan personal se tin lant. Daca sunteti singuri, sansa e de partea dvs. si va puteti intalni perechea. Trebuie doar sa fiti relaxati si deschisi comunicarii.

Horoscop Berbec aprilie 2016 - Cariera si bani

In luna aprilie 2016 dispuneti de energie si reusiti sa va faceti remarcati la locul de munca prin idei si capacitate personala. Mizati mai ales pe comunicare si performanta, ceea ce aduce reusita in activitatile demarate. Evident, recompensele nu se lasa asteptate si chiar puteti avansa in cariera. In orice caz, reusiti sa va evidentiati, iar norocul e de la sine inteles. Totusi, nu va lasati dusi de val si actionati intotdeauna cu precautie, rabdare si disciplina. Financiar, nu aveti motive de ingrijorare, mai ales in prima jumatate a lunii. Dar, nu exagerati cu cheltuiala. Ar fi bine sa fiti echilibrati si sa va administrati actiunile cat se poate de bine.

Horoscop Berbec aprilie 2016 - Sanatate

In luna aprilie 2016 se pare ca nu semnalizati mari probleme de sanatate. In principiu, stati destul de bine la capitolul sanatate, insa nu trebuie sa exagerati. Pastrati buna dispozitie si starea de optimism caci va fac bine. Dar, asa cum aminteam, nu exagerati deoarece pot inteveni neplaceri, iar excesele nu va fac deloc bine. In cazul unor afectiuni, nu ezitati sa efectuati un control medical, ca mijloc de precautie pe viitor. In rest, nu uitati de odihna, relaxare si miscare. Nu ar strica sa practicati un sport la o sala de sport ori sa recurgeti la plimbari in aer liber. Totul e in favoarea dvs., pentru mentinerea in forma fizica excelenta si revigorare tonica.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: