Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Berbec decembrie 2013

Luni, 25 Noiembrie 2013 02:34

Horoscop Berbec decembrie 2013

 

Afla horoscop Berbec decembrie 2013. Afla previziunile astrologice pentru luna decembrie 2013 pentru zodia Berbec: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Berbec decembrie 2013 - Dragoste

Luna decembrie 2013 nu aduce multa armonie si consens pentru nativii Berbec. Pot sa apara provocari, emotii puternice, actiune, cuceriri, pasiuni, chiar divergente, certuri, rupturi. Daca aveti un cuplu bine sudat, pot sa apara mici divergente si dificultati de comunicare, cu evenimente cu tocmai placute. Oricum, veti consuma multa energie in aceasta perioada. Totul se datoreaza ciclului retrograd a lui Marte. Problemele se pot complica in ultima decada, datorita mersului retrograd a lui Venus.

 

Horoscop Berbec decembrie 2013 - Cariera si bani

Luna decembrie 2013 poate sa va aduca succes, mai ales daca aveti o meserie in domeniul artistic. Va puteti confrunta cu o incetinire a ritmului de lucru, o scadere a ambitiei, o tendinta spre delasare, lucruri care nu va caracterizeaza. Aveti mare grija, deoarece starile conflictuale si rivalitatile pot sa apara pe neasteptate, iar efectele extrem de neplacute. Sunt favorizate activitatile si preocuparile culturale, stiintifice, munca la distanta si calatoriile.

 

Horoscop Berbec decembrie 2013 - Sanatate

In luna decembrie dispuneti de o forma fizica destul de buna, dar parca va agitati prea mult si acumulati stres. Ar fi bine sa reusiti sa va gestionati fortele, sa va canalizati cumpatat si eficient energia pentru a face fata tuturor situatiilor si evenimentelor aparute in aceasta perioada. Luati lucrurile cu rabdare si calm pentru a scoate cu bine lucrurile la capat.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: