Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Berbec decembrie 2015

Miercuri, 11 Noiembrie 2015 23:35

Horoscop Berbec decembrie 2015

Horoscop Berbec decembrie 2015Afla horoscop Berbec decembrie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna decembrie 2015 pentru zodia Berbec: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Berbec decembrie 2015- Dragoste

Luna decembrie 2015 sta sub semnul iubirii si a implinirii, caci beneficiati de prezenta favorabila a planetei Marte. Intreaga atentie e canalizata spre viata de familie. Alaturi de perechea dvs. va gasiti echilibrul si reusiti in tot ceea ce va propuneti. Se pare ca aveti energie, astfel incat sunteti capabili sa mutati chiar si muntii din loc. De asemenea, reusiti cu brio sa va manifestati initiativa intr-o poveste de iubire. Evident, mizati mai ales pe spiritul cuceritor de care dati dovada. Cert e faptul ca doriti sa conduceti, resimtind acut dorinta de a prelua controlul vietii sentimentale. In principiu, totul decurge conform planurilor, insa nu uitati ca va asumati si unele riscuri. Sunteti implusivi, iar perechea ar putea da inapoi. Nu in ultimul rand, raspundeti provocarilor fara sa stati pe ganduri, ceea ce poate conduce la unele neplaceri, legaturi si conflicte nedorite.

Horoscop Berbec decembrie 2015- Cariera si bani

Chiar daca va canalizati atentia in principal spre viata de familie, nu va neglijati munca in luna decembrie 2015. Se anunta o luna plina de activitati, iar accentul cade pe colaborari. Evident, trebuie sa dati dovada de spirit civic, ambitie si determinare pentru reusita, astfel incat sa eliminati concurenta. Dorinta pentru succes si putere este intensa, iar eforturile sunt pe masura. Totul e animat prin prezenta planetelor Pluto si Marte. Contactul cu ceilalti va motiveaza, fiind posibile 2 situatii: fie colaborare si cooperare, fie rivalitate si conflict. Ar fi recomandat sa alegeti calea amicala si colaborativa, astfel incat sa atingeti rapid eficienta si beneficiile in munca. Sunt favorizate in aceasta perioada calatoriile de afaceri, colaborarile la distanta, precum si activitatile educative, culturale si spirituale. Financiar, lucrurile stau bine, fiind posibile unele castiguri suplimentare si cadouri.

Horoscop Berbec decembrie 2015- Sanatate

Se pare ca in luna decembrie 2015 sunteti extrem de ocupati, mereu in activitate, etc. Nu aveti stare, va miscati mult, stresul se acumuleaza si manifestati o predilectie vizibila spre imprudente si excese. Incercati sa va temperati si luati lucrurile mai usor. Acordati timp pentru odihna si relaxare si nu uitati de alimentatia sanatoasa. De asemenea, faceti miscare si nu ratati iesirile in aer liber. Pentru binele dvs, nu va fortati norocul si nu va depasiti limitele. Fiti precauti, caci influentele nu sunt tocmai bune. Dimpotriva, planeta Marte se afla intr-o pozitie destul de fragila, in timp ce planeta Mercur se afla intr-o pozitie nu tocmai favorabila. Nu in ultimul rand, pastrati-va calmul in orice situatie, pentru a evita neplacerile de orice fel.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: