Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Berbec februarie 2014

Vineri, 24 Ianuarie 2014 01:25

Horoscop Berbec februarie 2014

 

Horoscop Berbec februarie 2014Afla horoscop Berbec februarie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna februarie 2014 pentru zodia Berbec: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Berbec februarie 2014 - Dragoste

Se pare ca se anunta o perioada de revigorare in viata de cuplu si sentimentele prind contur. Lucrurile incep sa se limpezeasca si apar solutii de rezolvare a problemelor. Prietenii va sunt aproape, va sprijina si va sustin asa cum pot, cu un sfat, cu o mediere, etc. Beneficii in viata de cuplu apar si in urma participarii la activitati de grup. Sentimentele sau mariajul nativilor Berbec se pare ca au legatura cu rangul, cariera sau pozitia. In anumite situatii, vorbim chiar despre o izbanda profesionala a partenerului. In ultima decada a lunii februarie 2014 pot sa apara unele semne ce prevestesc viitoare complicatii, gratie lui Marte care incepe sa retrogradeze la inceputul lunii martie 2014.

 

Horoscop Berbec februarie 2014 - Cariera si bani

Lucrurile revin la normal si in planul carierei. Acest aspect se va reflecta si asupra nivelului financiar, astfel incat putem vorbi despre sume suplimentare de bani, beneficii, recuperari ori reintrari in drepturi. Se imbunatatesc relatiile de colaborare si munca in echipa. Asadar, ar fi bine sa profitati de aceasta perioada si sa incercati sa va fortificati pozitia si bugetul, fiindca pe 1 martie 2014 Marte devine retrograd, iar lucrurile ar putea decurge mult mai anevoios fata de cum v-ati propus. Intariti relatiile si parteneriatele de lucru, deoarece de ele vor depinde multe in lunile urmatoare, care pot fi dificile si controversate.

 

Horoscop Berbec februarie 2014 - Sanatate

Cu sanatatea nu e de gluma. Fiti cu ochii in patru, fiindca Mercur, stapanul casei sanatatii Berbecului, este retrograd in perioada 6-28 februarie 2014, iar pe 1 martie va incepe sa retrogradeze Marte, stapanul Berbecului. Se pare ca va fi o perioada destul de agitata, iar organismul dumneavoastra este pus la incercare. Asadar, atentie marita, evitati excesele, faceti miscare, acordati timp pentru odihna, gasiti metode de relaxare si destindere, evitati stresul.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: