Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Berbec februarie 2016

Marţi, 12 Ianuarie 2016 23:25

Horoscop Berbec februarie 2016

Horoscop Berbec februarie 2016Afla horoscop Berbec februarie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna februarie 2016 pentru zodia Berbec: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Berbec februarie 2016 - Dragoste

Luna februarie 2016 pare sa fie activa in plan relational pentru nativii Berbec. Evident, manifestati o predilectie spre comunicare deschisa, astfel ca sunteti sociabili si preferati compania oamenilor. Va place sa petreceti timpul cu prietenii si familia. Daca va aflati intr-o relatie, doriti sa stati cat mai mult alaturi de perechea dvs. Daca sunteti singuri, aveti mari sanse sa va intalniti perechea. Oricum, e bine sa iesiti in societate, sa participati la tot felul de evenimente sociale: petreceri, concerte, conferinte, etc. O importanta deosebita pentru viata sentimentala o reprezinta corespondenta, studiile si conversatiile. Cert e faptul ca exista interferente in planurile profesional-sentimental, cu influente reciproce.

Horoscop Berbec februarie 2016 - Cariera si bani

In luna februarie 2016 norocul va surade in plan profesional gratie prezentei favorabile a planetei Venus in casa carierei Berbecului. De asemenea, se formeaza un trigon cu planeta Jupiter, situata in casa muncii Berbecului. Sub aceasta configuratie astrala, lucrurile evolueaza in favoarea dvs., fara mari eforturi si straduinte. Tot ceea ce va propuneti e cu sanse de reusita, implinire, succes si profit. Mai mult de atat, beneficiati de prezenta favorabila a planetei Mercur si a Soarelui, ceea ce aduce popularitate, sustinere si protectie. Financiar, nu aveti motive de ingrijorare. Din contra, vorbim despre o perioada prospera, insa trebuie sa manifestati precautie si cumpatare.

Horoscop Berbec februarie 2016 - Sanatate

In luna februarie 2016 se pare ca lucrurile revin la normal in privinta starii de sanatate. Daca in ultima vreme au existat probleme, acum reusiti sa scapati de ele, gasind rezolvare si ameliorare in majoritatea cazurilor. Benefica e prezenta planetei Mercur, stapanul casei sanatatii Berbecului, ce se afla intr-o pozitie favorabila. Chiar daca va simtiti mai bine, nu trebuie sa va neglijati. Din contra, ar trebui sa fiti preventivi si sa acordati atentie marita spre tot ceea ce inseamna ingrijire medicala. Organizati-va viata si adoptati un stil de viata cat mai echilibrat si sanatos, cu tot ceea ce implica aceasta: miscare, socializare, alimentatie, igiena, etc.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: